|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οτι θέλετε δεν υπάρχει πρόβλημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Για αποφασιστε και θα δουμε τι μπορει να γινει...
|
|||
|
|||
![]()
Τέτοια θέλω πατρίδα !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κα εγώ δεν θα έλεγα όχι σε βολτιτσα. Είμαι "μεσα' και εγώ για παρασκευή!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δεν ξερω αν θα τα καταφερω μιας και η Παρασκευη ειναι μια απο τις μερες που τρεχω περισσοτερο.Η μικρη τελειωνει στις 20.00-20.30 απο τα Αγγλικα οποτε θα δω αν θα ειμαι σε θεση να βγω μετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα και εγώ αν και μάλλον θα σας προλαβω στό τέλος
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
1. Sakisdraminos
2. golf4470 3. Stratos mak 4. Voas* 5. mixalakis 6. Γιώργος 7. Γιάννης Μ5 ; 8.Kostas_Pana 9.Sailor247 ; 10. Kostas82 Νομίζω είμαστε καλή ομαδουλα! Το που θα πάμε ακριβώς θα το δούμε εκείνη την μέρα μιας που η παρέα μετράει και όχι το μαγαζί. Αν κάποιος έχει πρόταση για το που θα μπορουσαμε να παμε καλό δεχόμενη ! θα υπάρχει και μια σακούλα μικρή με δείγματα από διάφορες τροφές για να μοιραστούν στους παρόντες..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αμα μπορούσαν να έρθουν και τα παιδιά απο επαρχία θα ήμασταν σίγουρα πάνω απο 20 άτομα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-10-16 στις 09:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε πει μερος συναντησης;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Γιάννη οπού βολέψει !
Λογικά από την έκθεση ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε αδέρφια μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί να σας γνωρίσω..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Σάββατο θα κατέβω και εγώ στην έκθεση. Οπότε ίσως κάτσει να σας ακολουθήσω
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ιγνατιε!
πολυ θα χαρούμε να είσαι και εσύ στην θαλασσινή παρέα μας! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να δώσουμε ένα ραντεβού για μετά την έκθεση στο μαγαζί γιατί πολλοί θα χρειαστεί να γυρίσουμε την οικογένεια σπίτι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα υπάρχει φωτογραφικό υλικο φυσικά να μοιραστείτε και εσείς την βραδιά μας! ------------------------- μια χαρά ακούγετε και αυτό δημητρη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-10-16 στις 11:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι θέλετε εγώ είμαι ρεζερβέ για πάρτη σας !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Sakisdraminos
2. golf4470 3. Stratos mak 4. Voas* 5. mixalakis 6. Γιώργος 7. Γιάννης Μ5 ; 8.Kostas_Pana 9.Sailor247 ; 10. Kostas82 11.paul.asty Εεε ναιιιι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσένα σε ξέχασα !!!!!
Θα έχεις δυναμης η θα σε έχω πάει καμιά βόλτα από την προηγούμενη και θα μου είσαι κομμάτια? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κύριοι.
Λαμβάνοντας υπόψην τις ισομετρικές αποστάσεις των μελών που θα βρεθούμε στην θαλασσινή συνάντηση,προτείνω την περιοχή στο γκάζι! Τι λέτε εσείς ; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα ήταν καλα για ποτό ή σε καμία ταβέρνα με μεζεδες;
Μήπως να κλείναμε κ κανα τραπέζι; |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη ούτε μετά από άσκηση να ήμαστε !
![]() ![]() ![]() Εγώ είμαι μέσα σε όλα ¶πλα θέλω να έρθουν όλοι! Μιλάω από οικονομικής απόψεως! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι για οικονομικά κ ταβέρνα κοντά σε γκάζι έχω να προτείνω το νησί σε Πετρούπολη- Αιγάλεω- περιστέρι 13ε οτι φας οτι πεις. Σίγουρα θα υπάρχουν κ αλλα του ίδιου στυλ.
Αν αποφασίσουμε για καμία μπυρα πάλι μέσα ειμαι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι υπόλοιποι έχουμε θέμα ? Κάποια άλλη πρόταση κάποιος? Έχουμε μια πρόταση του Νίκου για Γκάζι και μια για Πετρούπολη-Αιγαλεο του Δημήτρη!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπύρες μπύρεςςς
![]() ![]() Από μένα δεν υπάρχει θέμα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι Νίκο ειναι "το νησί" στην πλατεία Δαβάκη για ψαρικά, "τα πιατάκια" δίπλα για κρεατικά, "το νησί" στο Μπουρνάζι κ στην Πετρούπολη όλα ειναι του ίδιου κ της ίδιας "νοοτροπίας". http://www.tonisi.com.gr Δώστε κ άλλες ιδέες να αποφασίσουμε μέχρι αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ έχω και την καλύτερη των εντυπώσεων... ΙΣΩΣ να έτυχε.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδιά!
η θαλασσινή συνάντηση ισχύει κανονικότατα για σήμερα! μετά το τέλος της σημερινής έναρξης της έκθεσης θα κατέβουμε κάπου προς το κέντρο! θα υπάρχουν ειδοποιήσεις για το που τελικό θα αποφασίσουμε όλοι μας! το σίγουρο είναι οτι θα περάσουμε τελεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρουμε τι ώρα τελειώνει περίπου η έκθεση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 12:00 - 20:00 Σάββατο 15 Οκτωβρίου 10:00 - 21:00 Κυριακή 16 Οκτωβρίου 10:00 - 20:00 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη | greeknick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-12 19:32 |
Καφέ σαλιγκάρια | alexispi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-10-07 17:53 |
Καφέ άλγη, help | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-07 23:35 |
Καφέ άλγη | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-06-07 12:52 |
Καφέ άλγη | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-06-07 00:23 |