Συνάντηση καφέ
Λέγαμε την επόμενη εβδομάδα να συναντηθούμε με κάποια άτομα απο εδώ μέσα. Τι θα λέγατε να γίνει μια γενική συνάντηση για αλμυρούς κ γλυκούς; Ακούμε προτάσεις για μέρα, ώρα κ μέρος.
|
Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε άνετα μια καφεδαρα θαλασσινών και να έρθουν και γλυκοί να πάρουν μια ιδέα-γεύση!!!!
Φυσικά να συζητήσουν και τα δικά τους.... Νομίζω ότι λόγο έκθεσης θα είναι ακόμα πιο εύκολα! Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή ότι μέρα θέλετε! Για πάμε να βλέπω συμμετοχές!!!!:smt041:smt041:smt041 |
μεσα και γω παιδια για καφε μπορωτο σκ αυτο και δευτερα απογευμα πεμπτη παρασκευη την αλλη εβδομαδα
|
Ωραία για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.
|
Παράθεση:
|
14-16 μετροπολιταν εξπο
|
|
Καλησπέρα παιδιά!
Τι θα λέγατε για παρασκευη 14/10 βραδάκι μετα την έκθεση σε κανενα μαγαζάκι με χαμηλή μουσικουλα για ποτακι η μπυρα; |
Ναι Νικόλα .
και ταβερνάκι δεν λέω όχι .... |
Συνάντηση καφέ
Εγώ θα προτιμούσα πριν την ημέρα της έκθεσης για όπου θέλετε. Αν δεν γίνεται ειμαι μέσα για Παρασκευή βράδυ.
|
Δημήτρη πεμπτη δουλεύω!
Παρασκευη βράδυ ειναι καλη ευκαιρία πιστεύω. Ας κανουμε πρωτα μια ανεπίσημη συνάντηση να γνωριστούμε και ολοι μαζι απο κοντά με την ευκαιρία που θα ειναι και ο Σάκης εδω,να συζητήσουμε και τα καθέκαστα και να οργανωθούμε για επίσημες τακτικές συναντήσεις με ανταλλαγές και κληρώσεις φραγκ ανταλλαγές απόψεων και προβληματισμών αλλα και σύμπηξη σχέσεων μεταξυ μας. |
Κανένα πρόβλημα απο μένα για Παρασκευή βράδυ.
|
Πολύ σωστά Νικόλα αρκεί να βολεύει τον κόσμο θέλω να είμαστε αρκετοί για να δούμε Αυτό που ανέφερες .
πάμ κκαλά στο θαλασσινό παρόλο που έχουμε στραβές αλλά δεν πρέπει να επαναπαυομαστε . θέλουμε συνεχόμενη βελτίωση για να κρατήσουμε το επίπεδο όσο πιο ψηλά γίνεται .... |
Εγώ θα προσπαθήσω να φέρω κ τον Γιώργο.
|
Δημήτρη μιας και ξεκίνησες πρώτος το θεμα ρίξε και τον πρώτο ψήφο για να ξεκινήσουμε την αρίθμηση!
|
Οι συναντήσεις γίνονται συνήθως Σαββατοκύριακα. Αυτήν την εβδομάδα είναι η έκθεση... και λογικά ο κόσμος θα περάσει από εκεί.
Βολεύει και συνάντηση; :rolleyes: |
Παράθεση:
Όποτε την παρασκευή που ανοίγει η έκθεση είναι μια καλή μέρα να πιούμε καφεδάκι-ποτάκια μετά την έκθεση μιας που πολλοί θα έχουν πάρει ''άδεια'' Για να έρθουν εκεί! Φυσικά το ίδιο σκηνικό μπορεί να γίνει και της υπόλοιπες μέρες!!!;) |
Και γιατί δεν συνδυάζετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου?
Κλείστε ραντεβού για καφέ στο περίπτερο της έκθεσης ;) |
Παράθεση:
All day all night! |
σωστοί!:p
|
Αγγουρια,δουλευω απογευμα το ΣΚ της εκθεσης....
|
Γιαννη παρασκευη απογευμα δουλευεις?
|
Και Σάββατο και Κυριακη..
14:00-22:00.... |
Έλα ρε κάτι πρέπει να κάνουμε!!!
Κοπάνα ? ??? κρίμα ρε φιλαράκι δεν λέει να γνωριστούμε από κοντά ! Στην έκθεση θα είσαι καθόλου ? |
Μπαααα,ποτε ρε φιλε να ερθω;;;14:00 πρεπει να πιανω βάρδια...
Κοπανα,πολυ χλωμο....anyway,καποια στιγμη θα τα πουμε... |
Έχουμε κ λέμε
1. Sakisdraminos 2. golf4470 3. Stratos mak 4. Voas 5. |
Παράθεση:
Πρέπει να κάνουμε τρελό συναπάντημα . |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εκείνη την ώρα θα βρεθούμε και όλοι φυσιολογικά! |
1. Sakisdraminos
2. golf4470 3. Stratos mak 4. Voas 5. mixalakis 6. Γιώργος |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board