|
||||
|
||||
![]()
Εκανες τίποτα με τα φώτα?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Οχι, τελικά Κοίταξα κάποια στιγμή τα kessil αλλά θα μου έβγαινε ο κουκος αηδονι και δεν αξιζει για 60 λιτρα Εψαξα μεσω ebay, βρηκα διάφορα κρεμαστά, αλλά εκεί μπαινει και θέμα εμπιστοσύνης... Οπότε έμεινε παγωμενο |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη ότι πληρώνεις θα πάρεις .
πάνε σε diy με 20w μια χαρά θα είσαι ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιον να δωσω παραγγελία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε εσενα χαχαχα , τι διαστασεις έχει το ενυδρείο ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
38 X 38 (X 45 ύψος)
Σε μένα, δεν υπάρχει περίπτωση...! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ένα πενηνταβατο θα εβαζα και τέλος ,μια κατοσταρα θα σου βγεί και το συναρμολογεις για πλάκα!!
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα για καλύτερη διάχυση εγώ θα έβαζα 2 20βατα ή 4 10βατα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τεσσερα εικοσαβατα πιό καλά μου κάθεται
|
|||
|
|||
![]()
80w se 65lt θα μας τραξουνε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ ναι χαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Κύριοι επαναλαμβάνω πως δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξω μονος μου DIY φωτιστικό
![]() Ουτε τους ενός watt ![]() ------------------------- Ερώτηση σχετικά επείγουσα!!! Επειδή χθες με πρόδωσε και η δευτερη jebao wp-10 κι επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ να ξαναπάρω κυκλοφορητή από τη συγκεκριμένη εταιρεία, υπάρχει καμια πρόταση για wave maker με μαγνήτη για nano reef (60 λίτρα) ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 18-05-16 στις 10:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κλεόβουλε!
![]() Κι αρχίζουν οι απορίες Eheim 400+ ή korallia 4000? Η korallia 4000 θέλει οποσδήποτε controller? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν πας σε μια Rw οι wp ήταν προβληματικές!
για της rw που δουλεύω δεν έχω κανένα θέμα! Eγω θα βάλω tunze στο νανο μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ισαάκ γράψε μου ρε συ ποια rw εννοείς?
![]() Μπορεί να παίξει με τον ίδιο ρυθμιστή της wp? Για φωτισμό σε 60λιτρο, καμιά ιδέα υπάρχει? Διαστάσεις ενυδρείου 38Χ38, φωτιστικό κάτι σε κουμπωτο Δεν θέλω diy γιατί ούτε χρόνο έχω, ούτε γνωσεις για να το φτιάξω Επίσης δεν θέλω να πάρω δάνειο απ την Τράπεζα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για φωτιστικο δεν ξερω κατι σε αυτο το μεγεθος εκτος απο τα προβολακια της kessil ισως ενα μεταχηρισμενο. Αλλιως αμα μαζεψεις τα πραγματα μπορω εγω να σου συναρμολωγησω ενα DIY λεντ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν- βγήκαν διάφορα...
|
|
||||
|
||||
![]()
....
|
|
||||
|
||||
![]()
....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανεβαίνει το επίπεδο λέμε!!!!
![]() ![]() τουμπανακια όλα! το sun colar για τι είναι κλειστό ? θέλει αρκετή τροφή ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Είναι μετά από αλλαγή νερού! Γι αυτό ειναι κλειστό Ταίζω τοπικά το συγκεκριμένο Κι όταν ανοίγει ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το φωτιστικό σου μήπως πρέπει να το σηκώσεις λίγο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έκανες αναβάθμιση στο φωτιστικό και δεν μιλάς ?? Απαπαπα
![]() ![]() Τα ζωντανά τα καινούργια πανέμορφα, την tubastrea πρέπει να την βάλεις σε σημείο που να μην την χτυπάει το φως , θέλει πολύ συχνό ταισμα οπως ξέρεις.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία όλα!!Για το φως συμφωνώ ότι ίσως να θέλει πιο ψηλά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Τα φώτα δεν έχουν αλλάξει, παραμένουν τα παλιά ![]() Η tubastrea ήδη μετακινήθηκε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα Σακη!!!
Απορω πως σου ξεφυγε το λευκο clownfish? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποιο λευκό;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε θυμαμαι πως το ελεγε το ειδα πρωτη φοραστο γνωστο καταστημα στην κηφησιας στο υψος του αμαρουσιου επαθα μεγαλη ζημια δε ξαναπαω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Κυκλοφορούν διάφορα "σπανια" είδη "κλόουν" τα οποία όμως έχουν σημαντικές επιπτώσεις στη τσέπη... ![]() Προτιμω να πάρω ένα καβούρι και να το βάλω μαζί με τα χαρτονομίσματα, παρά έναν νεμο, των 70-100 ευρώ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |