|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να είσαι καλά βρε Γιάννη για τα καλά σου λόγια για το aquascape μου (ο θεός να το κάνει ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() εεεε βρε όλα τα στραβά εγώ τα κολάω ???? μα απο την αρχή ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-12-15 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Και για να ξέρεις, αν είχαν πρόβλημα , και μετά το πανακουρ να τα έβαζες αφού είχες κάνει αλλαγή 400% και είχες και άνθρακα πάλι θα πέθαιναν. Τα nerite μπορεί να ψοφήσουν ακόμα και 6 μήνες μετά αφού έχεις βάλει πανακουρ γιατί είναι ευαίσθητα. Δηλαδή τώρα δεν μπορείς να βάλεις nerite, σε κανα χρόνο ίσως
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-12-15 στις 16:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανθρακα να βάλω ή δεν είναι απαραίτητο?? θεραπεία έγινε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια που αναφέρθηκαν τα Ζ.nerite, με είχαν παιδέψει πολύ δυο που ειχα.. Κάθε τόσο κάτι τα έπιανε και έκαναν βόλτες εκτός ενυδρείων. Τα μάζευα και τα ξαναέβαζα... Κάποια στιγμή χαθήκαν και τα ανακάλυψα μετά από πολύ καιρό έξω ψόφια... Αν δεν βάλεις καπάκι, μη βάλεις Ζέμπρες...
Γαρίδες αν θέλεις, έχω να σου δώσω όταν το ετοιμάσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Μη βάλεις ανθρακα, ποτε θα ερθουν οι γαριδες ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο σε ευχαριστώ παρά πολύ ![]() ![]() ![]() ------------------------- Aύριο ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-12-15 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις έρθουν κανε μια τεραστια αλλαγή και μετα προσαρμογη στις γαριδες μεινει το φάρμακο τουλάχιστον 24 ωρες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πλανάρια ΤΕΛΟΣ
![]() ![]() Καινούρια αρχή με Sakura red ![]() ![]() ![]() Y.Γ. Η μία ή ξέβαψε απο το άγχος και το πολύ κρύο ή είναι μαϊμού sakura red χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η ξεβαμμενη ειναι αρσενική
![]() Η άλλη μια χαρά φαινεται και λογικά και οι δυο μολις προσαρμοστούν λιγο ,θα κοκκινίσουν κι αλλο. Η φωτο με το ραμσχορν ολα τα λεφτά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Μέχρι και τα ραμσχορν καθαρίζουν οι μουστακαλούδες ![]() -------------------------
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 15-05-16 στις 04:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθα σπίτι μετά απο μια δύσκολη μέρα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμάσου να γεμίσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!! Οι γαριδούλες χάνουν το χρώμα τους λόγω μεταβολής της θερμοκρασίας και στρες, αλλά το ξαναβρίσκουν... Πολλές δεν είναι κόκκινες κόκκινες και συνήθως αυτές που σου μοιάζουν με αμάνο, είναι αρσενικές... Χρειάζονται και αυτές!!
![]() ![]() ![]() ------------------------- Βάλε όμως κάτι στην είσοδο του φίλτρου σου, λεπτό τούλι π.χ. γιατί θα τα χάσεις τα μικρά που έρχονται, μέσα στο φίλτρο σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 03-01-16 στις 12:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ !!!
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί που κάθομαι και χαζεύω το ενυδρείο λέω βρε σαν να μεγάλωσαν πολύ τα φυτά ......θέλω κούρεμα
![]() ![]() 16-12-2015 που τα έβαλα ήταν έτσι ![]() και σήμερα 20 μέρες μετά είναι έτσι ![]() Αυτή η πέτρα με χαλάει αλλά που θα πάει θα την βγάλω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο δείχνει το μόνο που θα άλλαζα ειναι το κόκκινο φυτό θα το πήγαινα πίσω απο το ξύλο
![]() Το χαλίκι ειναι απλο μαύρο; η είναι καποιο seachem κλπ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Απλά δεν θέλω να βάλω χέρι μέσα τωρα που είναι αυγομένες οι Sakura ..... Να βάλω ή θα στρεσαριστούν ??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα πήγαν τοσο καλά λογο seachem, μιας και εχεις λίγες γαρίδες μην κάνεις μεταφυτευση τωρα και σηκώσεις καμία αμμωνία αστες να γεννήσουν να μεγαλωσει η αποικία λιγο και μετα κάνεις οτι θες. Γενικα ειναι πολυ σκληρες γαρίδες και δεν δειχνουν να στρεσάρονται εύκολα, εγω οταν κλαδεύω ανεβαίνουν καμια 15αρια στο χερι μου στο ψαλιδι κλπ και οταν βγαζω το χερι απο το νερό το κανω σιγα μην μεινει καμιά επάνω γιατι δεν φευγουν
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο το πρωτο σου ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ τόοοοσο πολύ
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με την λαβιδα να ξερεις πως οντως σου φαινεται δυσκολο στην αρχη σαν νεα στο φυτεμενο κ ειδικα στο flourite που κατα την γνωμη μου δεν ειναι και το πιο ευκολο υποστρωμα να φυτεψεις, αλλα στην συνεχεια θα δεις πως για να μεταφυτεψεις ενα φυτο ακριβως στο σημειο που θες η λαβιδα αποδεικνυεται σωτηρια και δεν σηκωνει θολουρα οπως με το χερι.Απλα χρειαζεται λιγη εξοικιωση στην αρχη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση : Σήμερα είδα τις γαρίδες μου δεν έχουν πλέον τα αυγά , μάλλον αφήσανε τα μικρά , αλλά δεν βλέπω τίποτα .....
![]() Αν όλα πήγαν καλά πότε θα τα δώ τα μικρά ?? Για πείτε φίλοι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο να το χαιρεσαι! τουλι εχεις βαλει στην εισοδο του φιλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά ρωτάει ο bloskas, καλο είναι να υπάρχει τουλι στην εισοδο του φιλτρου, ή ακομα καλύτερα καλτσον.
Τα μικρα μη περιμενεις να τα δεις αμεσως , γιατι και πολύ μικρες ειναι αλλά και κρυβονται, και πολύ καλα μάλιστα, κάνουν τη καλύτερη "Κάλυψη Απόκρυψη", ουτε λοκατζηδες να ήτανε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τούλι δεν εχω βάλει , έβαλα πυκνό σφουγγάρι για να μήν μπούνε στα φίλτρα , τώρα δεν ξέρω έκανα καλά ή όχι ... ![]() Βάζω φωτό με την είσοδο του νερού και μία με το κορίτσι μου το όμορφο που δεν έχει αυγά ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 12-01-16 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα εχουν γεννήσει
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|