|
||||
|
||||
![]()
Αφού είδα πως έπεσε ή ροή το έβγαλα καθαρησα τα πάντα και τώρα μετά από κάποιες μέρες ξαναέπεσε ή ροή μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει σε αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει απο καπου να τραβαει αερα.ποσο καιρο το εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω 1 μήνα περίπου μεταχειρησμενο αλά το πείρα σε πολλή καλή κατάσταση
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις μεσα ενυδρειακο βαμβακι?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχω!
------------------------- Σφουγγάρι,ελαφρόπετρα και λίγο βαμβάκι στην αρχή! ------------------------- Αλλά έχει πολύ λίγο βαμβάκι ίσα ίσα στην αρχή λες να βάλω καινούργιο? ------------------------- Καμία άλλη ιδέα κανείς?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george22 : 03-07-15 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To εχω καταργησει εδω και καιρο το βαμβακι διοτι μπουκωνει και θελει ανα βδομαδα αλλαγμα( στο δικο μου ενυδρειο).
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί και στα αλλά δύο fluval που έχω που είναι μικρότερα βάζω βαμβάκι δεν έχουν κολλήσει καθόλου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο μπαστούνι εισαγωγής του νερού έχει μια μπίλια που χρησιμεύει σαν βαλβίδα αντεπιστοφης....καθάρισε τυχών υπολείμματα,φυτα κτλ μπορεί να έχουν κολλήσει πάνω.
Ειχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 405....καθάρισα την μπίλια που είχε γεμίσει φυτα κ τώρα είναι σαν καινούργιο.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λέω ότι το καθαρησα καλά το έβγαλα μπρος και μετά απο κάτι μέρες κλισέ και να πω ότι έχω φυτεμένο εγώ αφρικανικό εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά κάποια άλλη ιδέα κανείς????
|
|
||||
|
||||
![]()
1.πλυσιμο η και αντικατασταση στις σωληνες.
2.καθαρισμα-βαζελινη η και αντικατασταση στη φλατζα στεγανοποιησης της κεφαλης. 3.αφαιρεση της εισοδου(αυτης με τη μπιλια μεσα) για δοκιμη χωρις αυτην.. 4.ελενχος της υψομετρικης διαφορας φιλτρου-ενυδρειου συμφωνα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ευχαριστώ πολύ ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο που θα βρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια ερωτηση σε αυτους http://www.petsupermarket.gr/7/%CE%B...%AF%CE%B1.html
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τέλεια ευχαριστώ πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα
![]() αν δε βρεις ακρη ζητα βοηθεια.εγω θα προσπαθησω αν μενουμε κοντα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαμηλή ροή εξωτερικού φίλτρου | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-10 14:09 |
Θερμοκρασία - υψηλή, χαμηλή και γιατι? | Tolis | Δίσκοι | 58 | 18-06-09 15:06 |
Χαμηλή ιχθυοφόρτιση και βιολογία φίλτρου | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-08 22:08 |
Χαμηλή αγωγιμότητα | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-01-07 16:03 |
Χαμηλή ροή σε Eheim 2213! Λύθηκε! | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 04-08-06 23:11 |