Χαμηλή ροή fluval 305
Αφού είδα πως έπεσε ή ροή το έβγαλα καθαρησα τα πάντα και τώρα μετά από κάποιες μέρες ξαναέπεσε ή ροή μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει σε αυτό?
|
μπορει απο καπου να τραβαει αερα.ποσο καιρο το εχεις?
|
Το έχω 1 μήνα περίπου μεταχειρησμενο αλά το πείρα σε πολλή καλή κατάσταση
|
Εχεις μεσα ενυδρειακο βαμβακι?
|
Ναι έχω!
------------------------- Σφουγγάρι,ελαφρόπετρα και λίγο βαμβάκι στην αρχή! ------------------------- Αλλά έχει πολύ λίγο βαμβάκι ίσα ίσα στην αρχή λες να βάλω καινούργιο? ------------------------- Καμία άλλη ιδέα κανείς?? |
To εχω καταργησει εδω και καιρο το βαμβακι διοτι μπουκωνει και θελει ανα βδομαδα αλλαγμα( στο δικο μου ενυδρειο).
|
Δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί και στα αλλά δύο fluval που έχω που είναι μικρότερα βάζω βαμβάκι δεν έχουν κολλήσει καθόλου.
|
Στο μπαστούνι εισαγωγής του νερού έχει μια μπίλια που χρησιμεύει σαν βαλβίδα αντεπιστοφης....καθάρισε τυχών υπολείμματα,φυτα κτλ μπορεί να έχουν κολλήσει πάνω.
Ειχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 405....καθάρισα την μπίλια που είχε γεμίσει φυτα κ τώρα είναι σαν καινούργιο. |
Αυτό λέω ότι το καθαρησα καλά το έβγαλα μπρος και μετά απο κάτι μέρες κλισέ και να πω ότι έχω φυτεμένο εγώ αφρικανικό εχω
|
Παιδιά κάποια άλλη ιδέα κανείς????
|
Παράθεση:
2.καθαρισμα-βαζελινη η και αντικατασταση στη φλατζα στεγανοποιησης της κεφαλης. 3.αφαιρεση της εισοδου(αυτης με τη μπιλια μεσα) για δοκιμη χωρις αυτην.. 4.ελενχος της υψομετρικης διαφορας φιλτρου-ενυδρειου συμφωνα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.. |
Ωραία ευχαριστώ πολύ ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο που θα βρω?
|
κανε μια ερωτηση σε αυτους http://www.petsupermarket.gr/7/%CE%B...%AF%CE%B1.html
|
Ωραία τέλεια ευχαριστώ πολύ
|
τιποτα:)
αν δε βρεις ακρη ζητα βοηθεια.εγω θα προσπαθησω αν μενουμε κοντα.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board