|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ κωνσταντίνε .
η άμμος ελπίζω πως θα καλυφθεί από τη Marsilea . η πλάτη είναι βαμμένη και το ενυδρείο σχεδόν κολλημένο στον τοίχο , έχω σκεφτεί για να το βάψω μαύρο αλλα πρέπει να γίνει μια σχετική αναστατώσει στο σπίτι οποτε το αφήνω |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο!!! Μετα απο καποιες βδομαδες θα δειχνει πιο φυσικο απο ποτε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι αποφάσισες θα βάλεις σκαλάρια;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τώρα το έχω ρίξει στο διάβασμα για τα φυτά , συγκεκριμένα προσπαθώ να κατανοήσω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΙ - DRY START αλλα δυσκολεύομαι , δεν έχω ασχοληθεί ποτε με το θέμα ,ούτε έχω συζητήσει με κάποιον . μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? βασικά αυτό που ενδιαφέρει είναι να κάνω οικονομία με τα λιπάσματα |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερινές φωτογραφίες με την πρόοδο !
|
|
|||
|
|||
![]()
Τουμπανιασε!
Πολυ ωραιο να το χαιρεσαι φιλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο το θέαμα !!!!! Το μόνο που δεν μου πολύ αρέσει, είναι ο ανοιχτόχρωμος βυθός. Αυτά είναι γούστα βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχει γίνει ωραίο... απλά ΜΗΝ τολμήσεις και βάλεις σκαλάρια γιατί...
(εδώ κανονικά μπαίνει το γνωστό σε σένα εικονίδιο ... που όμως ΔΕΝ διατίθεται σε αυτό το forum) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο, η υποβρύχια δε λήψη, άπαιχτη
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά !
σκαλάρια δεν βάζω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μαυρο φοντο θα ειναι καλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
σκέφτομαι να βάλω μέσα Dwarf Gouram
για πείτε καμια γνώμη ! |
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις... αλλά να είναι γκουράμι Αμαζωνίου, για να ταιριάξουν με τους καρδινάλιους!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα!
μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες σήμερα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το τελικο αποτελεσμα! λιγω ασχετο αυτο που θα πω,το πλαισιο αλουμηνιου στο ντουλαπι,χαλαει καπως την εικονα.
|
||||
|
||||
![]()
1. Ωραίο θέαμα.
![]() 2. Τελικά ήσουν... κρυφοφυτάς!!!!! ![]() 3. Τις αντιρρήσεις μου... φαντάζομαι τις μαντεύεις.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ωραια κατασταση εφτιαξες.
να σου πω την αληθεια με χαλανε λιγο τα πολλα ψαρια (προσωπικη εκτιμηση, θα αφηνα μεσα μονο ενα ειδος κοπαδοψαρου). τα γκουραμακια δεν ξερω αν καλοπερνανε, οχι απο ποιοτητα νερου κτλ, αλλα απο καταλληλο περιβαλλον για κατασκευη φωλιας, ζευγαρωματος και σημεια με σκιες και επιπλεοντα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
ox ! μην μου λέτε για την ψαροσυνθεση ότι δεν είναι σωστή ,
για τη βλέπω στον ύπνο μου ένα μεσήλικα μακρυμάλλη μουσάτο ροκα και με απειλεί με τσεκούρι να την αλλάξω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1. Με φώναξε κανείς;
![]() ![]() 2. Ωρέ τόση δουλειά έχεις κάνει... την "λαδίλα" στην επιφάνεια... ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κάτι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είναι τώρα , δεν έχει λαδιά συνήθως βγαίνει λίγο πριν την αλλαγή και μετά φεύγει
έχει να κάνει με το πρόγραμμα λίπανσης που ακολουθώ
|
||||
|
||||
![]()
αρχίζουν και περνούν μορφή οι σκέψεις μου για το στήσιμο
φωτογραφίες 17-3-14
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου σκόρδα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάάάάάά... τι βλέπω... έχεις και την Λεωφόρο Χανίων-Ηρακλείου μέσα;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο φιλε!
Ολο αυτο το καταφερες χωρις υποστρωμα μονο χαλαζιακη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Φυτεμένο Lido 120 | nieous | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-12 21:56 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Το φυτεμένο κοινωνικό του Χρήστου :p | capetanakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 01-08-08 21:25 |