|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη μόλις έβαψα μια πλάτη με μαύρη λαδομπογια και αύριο το πρωί αν έχει τραβήξει θα περασω 2ο χέρι, θα σου πω το αποτέλεσμα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειναι πιο ευκολο απο οσο νομιζα! |
|
||||
|
||||
![]()
Στο είπα😉 και το αποτέλεσμα είναι πολύ πολύ καλύτερο από χαρτόνια και άλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς η δικιά μου θέλει και 3ο, είδα σημεία που περνάει φως και φαινεται. Οτι είναι εύκολο είναι σίγουρο, ο καιρός δεν βοηθάει να τραβήξει το χρώμα μόνο
|
|||
|
|||
![]()
εαν εβαζες πλαστικο μεσα σε 15 λεπτα θα ειχε στεγνωσει το πρωτο χερι ....
σε μια ωριτσα εχεις ριξει 3 χερακια και καθαρισες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από μαύρο μόνο αυτο είχα, υπομονή, αυτά έχει το χομπι μας
|
|||
|
|||
![]()
μπηκε το sump στην θεση του και ειμαστε ετοιμοι για προετημασια του νερου και του aquascape!
το απογευμα θα μπει και ο υπολοιπος εξοπλησμος! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χωρίσματα τελικά πως έγιναν?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φαινεται αρκετα χαμηλα .... ( εκτος και αν με ξεγελαει η φωτο ) Με τη αντλια θα επιστρεφεις το νερο απο το σαμπ ? |
|
|||
|
|||
![]()
εδω ειναι τα χωρισματα Παναγιωτη!
------------------------- Με eheim compact 3000 θα αρχησει η δουλεια μετα βλεπουμε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-12-13 στις 18:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι η eheim, μετά θα γίνει πλυντηριο😎
Ρε συ και εμένα χαμηλά μου φαίνεται η τρύπα, για βγάλε καμιά κοντινή φωτογραφία. Πόσους πόντους είναι από την επιφάνεια?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενστάσεις στη διευθέτηση και τοποθέτηση του σαμπ.....
![]() ![]() Call me αύριο... Υ.Γ Καλά ρε συ τι είχες στο υπολογιστή την ώρα που φωτογράφιζες.....πάλι Ρωσιδάκια χάζευες.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() γιωργο σου εστειλα ενα πμ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα σε παρω αργοτερα μιας που δεν κοιμασε εσυ! δεν ειναι παιδια κατι τετοιο μαλλον καμια εκπομπη που βλεπει ο Ρινος θα ειναι ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες προχειρες φωτο απο το σαμπ!!!
βεβαια θα πλουν πλεγματα και γιανα ειναι στον αερα αντλια και μερικα ακομα πραγματακια! Γιωρηκα ακουω γνωμη γιαυτο που σου ειπα! |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεξε μόνο για την πρόσβαση στα πίσω τμήματα που σου είπα. Θα σου χρειαστεί..
|
||||
|
||||
![]()
Τράβα λίγο το έπιπλο μπροστά στην χειροτερη😉
|
|||
|
|||
![]()
κομπλε θα ειναι αμα δεν εκανα λαθος στης μετρησης!
ευτιχος ηρθε ο Βραχος και μαλλον αυριο θα ασχοληθω με αυτον αμα μου μειν0ει κουραγιο!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορει να μην προλαβω αυτη την εβδομαδα λογο επαγγελματικων δουλειων αλλα υπαρχει συνεχια στο υπολοιπο ενυδρειο!!!! μπηκαν πομολα στο τζαμι-καπακι και εγινε εφαγα λιγο απο την μερια του κυκλοφοριτη για να μπει ομορφα ! σε λιγο τελιωνω και το sump εχουν γινει καποιες μικρες μετατροπες! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν και ειπα οτι δεν θα ασχοληθω επαιξα λιγο με τον βραχο!!!!
ακουω γνωμεςς!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Πολύ καλή προσπάθεια.
Μια ένσταση μόνο. Το άσπρο κομμάτι που έχεις πάνω αριστερά αν προσέξεις με την κλίση που το έχεις βάλλει δημιουργεί σκίαση στην αριστερή μεριά. ΑΝ μπορεί να το τοποθετήσεις λίγο διαφορετικά ώστε να μην δημιουργούνται σκιές θα ήταν το καλύτερο! Πάντως πολύ καλή προσπάθεια! Πόσα κιλά είναι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
99% θα μπουν λαμπες τ5 39 που εχουν μηκος 86εκ και το ενυδρειο ειναι 88 οποτε δεν θα εχω θεμα! ![]() εχω και αλλο βραχο αλλα πιστευω οτι τοσο ειναι καλος! ο υπολοιπος απο κατω στο σαμπ, δεν πεταμε τπτ! δεν τον εχω μετρημενω αλλα πρεπει να ειναι συνολο μαζι με αυτα που θα μπουν στο σαμπ 22-23κιλα! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κιλά μια χαρά είναι! Μην βάλλεις άλλα.
Όσον αφορά τον φωτισμό, μπορεί να έχουν 86 μήκος, αλλά αν βάλλεις και τα ακροφύσια μαζί με το υπόλοιπο μέρος του φωτιστικού θα ξεπεράσεις τους 90 πόντους. Αυτό απο θέμα αισθητικής. Απο θέμα φωτισμού μια χαρά. Πόσες λάμπες θα μπουν? Αν μπορείς, θύμισε μου λίγο διαστάσεις ενυδρείου και πόσα λίτρα είναι το σαμπ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για φωτισμο θα μπουν μαλλον γιατι δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα ενα φωτιστηκο 2*39w τ5 δεν ξερω λαμπες μαλλον της ατι. και μετα απο λιγο καιρο 5*10w power led. το φωτιστηκο θελω να εινια κρεμαστο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να το κρεμασω και μετα αμα μπορεσω να κριψω τα λεντ με diy κατασκευει να το κριψω απο πισω. αμα δεν κατσει καλα μαλλον θα παρω αλλο ενα κρεμαστο! ποσα λαμπες τ5 χρειαζομαι γιανα βαλω κοραλια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |