|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε αντε!Βαλε ρε συ μια φωτο που εισαι μεσα!!!
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxax ασε βρε, πας καλα...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν σε δω μεσα στο ενυδρειο με το μαγιο να φτιαχνεις κατι δεν πιστευω οτι μπαινεις μεσα και δεν πιστευω οτι υπαρχει και ενυδρειο και ολα ειναι photoshop
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι οπως και με το αμαξι που σας ειπε ο Χαρης οτι μπηκε στο μαγαζι και μου χαλασε το ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα. πάντως εκπληκτική δουλεία συγχαρητήρια. παρακολουθώ το θέμα και περιμένω να το δω με τα πρώτα ψάρια μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω το παρακολουθω καιρο και περιμενω να το δω γεματο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την επιστροφή από το φίλτρο στο ενυδρείο με τι σκέφτεσαι να την καλύψεις; Φαίνεται... κάπως.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημεραααα!!!! παιδια σιγα σιγα φτανουμε στο τελος θα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
η επιστροφη του φιλτρου θα φενεται λιγο, μιας και θα κλεισει εκει το σημειο με πολυκαρμπονικο...
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!! εδω και 2 μερες το ενυδρειο εχει γεμισει, το φιλτρο δουλευει, οπως και η αεραντλια φουλ. το νερο ηταν πολυ θολο αλλα σε 2 μερες καθαρισε τελειος. μπηκε και ενας ηλεκτρολογικος πινακας και ειμαι οκ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους ρε Θανάση!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε ειπες οτι ερχονται οι δισκοι απο τον Αμαζονιο??????
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια το γαριδαδικο...
Με καθημερινες αλλαγες νερου δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() σας ευχαριστω παιδια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Θαναση με το καλο και οι κατοικοι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλοτάξιδο το τάνκερ φίλε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλόοοοοοοο!!!! Φτου φτου φτου !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου Θανάση!
Να το χαρείς τερμα φίλε!
|
||||
|
||||
![]()
να στε ολοι καλα ρε παιδια!!!! να χαιρεστε και τα δικα σας, και να μην μασατε οταν θελετε κατι....
το ενυδρειο οπως ειδατε φτιαχτηκε τοσο αργα λογο οτι το εκανα εγω, αλλα και λογο του οικονομικου... λεφτα δεν περισσευαν, αλλα αν ελεγα κατσε να μαζεψω πρωτα και μετα ξεκιναω δεν θα το εφτιαχνα ποτε... βημα βημα, μερα με την μερα χτιζονται ολα μας τα ονειρα!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια για το αποτελεσμα Θαναση,παρακολουθω ολη σου την προσπαθεια απο το ξεκινημα της,ενθουσιαστηκα μαζι σου και απογοητευτηκα στις στραβες που σου εκατσαν αλλα τελικα ανταμοιφθηκες για την επιμονη σου και για το μερακι σου και χαιρομαι πολυ για αυτο.Μιας και ειμαι λατρης του νησιου σου (απο το 2006 μεχρι τωρα εχω ερθει 3 φορες) πιστευω το καλοκαιρακι πρωτα ο Θεος να ερθω και να το δω απο κοντα...Και παλι μπραβο και σου ευχομαι να το απολαμβανεις καθε στιγμη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 11-10-13 στις 19:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Θανάση, καλογέμιστο και να το χαίρεσαι, και στέλνε και καμιά φωτό να το χαιρόμαστε και εμείς λίγο. Ο κόπος σου σε ανταμείβει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικη δουλεια Θαναση, μπραβο σου!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι έχεις καταφέρει αυτό το ενυδρείο από δικό σου να το κάνεις δικό μας!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να το χαρείς και να το απολάυσεις όσο συνολικά όλοι εμείς απολαύσαμε το ταξείδι της κατασκευής του μέχρι τώρα! Μπράβο, είναι πολύ όμορφο ήδη, ακόμα και χωρίς κατοίκους.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ!!! να ειμαστε ολοι καλα και σιγουρα στο μελλον θα παμε και σε πιο μεγαλο και πιο μελετημενο....
![]() ![]() ![]() ![]() τι να κανω το μικροβιο χειροτερευει.... δεν με πιανουν οι αντιβιωσεις... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνχαρητηρια φιλε φοβερο αποτελεσμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |