|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω θα πεσει σιγουρα κατσαδα 125λτ μικτα (rio 125)αλλα με καλη θελω να πιστευω φιλτρανση εξωτερικο eheim 2215 παρολα αυτα ομως 80cm μηκος οπως μου ειχες συστησει μπροστα δεν το εχω κλεισει το χωρο στο ελαχιστο
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα εχω ξαναπει...Το θυμασαι βλεπω.
Οποτε... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων κ εγω με 5 Neon Dwarf 3m/2f!
Yπεροχα χρωματα κ κινητικοτητα κ ελαχιστο βοσκισμα στα φυτα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα γαριδαδικο 13 λτ. περιμενω ενα 25-30 λτ απο ενα φιλο και θα μετακομισουν οι γαριδες εκει. προς το παρον εχω κοκκινα κερασια και αμανο και ψαχνω να βρω και tiger. ελεγα να βαλω ενα μονομαχο μεσα για ποικιλια αλλα σιγουρα θα θρηνησω θυματα οποτε ...
υπαρχει καποιο ειδος ουρανιο τοξο που θα μπορουσα να βαλω στα 30 με τις γαριδες? και προτασεις για αλλο ψαρι ευπροσδεκτες. το ενυδρειο θα ειναι κυβος οποτε νεον που θελουν μηκος λογικα δε θα μπορω να βαλω... οι προτασεις παρακαλω να αφορουν καποιο ειδος που θα μπορω να βρω σχετικα ευκολα εντος αττικης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρών και 'γω... Εδώ και 20 μέρες περίπου έχω την τύχη να φιλοξενώ 10 Tateurndina ocellicauda σε ένα 54 λιτρο φυτεμένο μαζί με white clouds. Τα πήρα μικρά και ήδη πλέον έχουν αρχίσει να παίρνουν πιο έντονα χρώματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιπον : για την ωρα εχω 9 melanotaenia praecox και 5 iriathrina werneri(θα γινουν 10) και θα μπουν και 10 pseudomugil furcatus!!! σε RIO 300. ph=7.6 , gh=7 , kh=6 , 25oC τα ψαρια μιλανε απο μονα τους!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
irongud
Σε μικτα 30 λιτρα δεν μπορεις να διατηρησεις επι μακρόν κανενα ουρανιο τοξο. Thrillos Σωστη η επιλογη και το ταιριασμα των white cloud & tateurndina αλλα σε αυτα τα λιτρα 10 ενηλικες τετερντινες ειναι πολλες,οταν ξεχωρισεις φυλο κρατησε 2 η 3 το πολυ ζευγαρια και δωσε τα υπολοιπα ψαρακια. Ενας πολυ γενικος κανονας που ισχυει για τις τετερντινες ειναι μινιμουμ 20 εκατοστα μηκος ενυδρειου ανα ζευγαρι. georod Kαταρχας μπραβο που αφιερωσες τοσα λιτρα για αυτα τα υπεροχα ψαρια! Θα σου συνιστούσα αντι για αλλο ειδος να μεγαλωνες τα κοπαδια σου. Κανε 12-13 τις praecox και μια 10αδα τις αθερινες,αν μπορουσες κιολας με αυτα τα 2 ειδη να εριχνες το ph σου σταδιακα στο 6.6-6.9 και να πηγαινες την θερμοκρασια στους 26-27 θα εβλεπες χρωματα και συμπεριφορές που θα σε εκαναν να τα ερωτευτεις διπλα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() περα απο την πλακα οι praecox ηταν 11 στην αρχη αλλα η μια ηταν να "φυγει" και η αλλη παλι την εκανε με ελαφρα πηδηματακια(δεν ξερω γιατι!!!)μεινανε οι 9 τα πανε τωρα αποτι βλεπω πολυ καλα.οι αθερινες οπως ειπα θα γινουν ουτως η αλλως 10 απλως πηρα τωρα προχθες τις 5 και λεω να περιμενω καμμια βδομαδα να παρω τις υπολοιπες!!!το ph μου επειδη ηταν αλκαλικοτατο (8.2) το κατεβαζω σταδιακα με co2 και ελπιζω να το παω σιγα σιγα μεχρι στο 7(να ανεβει και το co2 για τα φυτα).τωρα για θερμοκρασια δεν ηξερα κατι,αλλα τωρα που το λες δεν χανω και τιποτα να το ανεβασω κανα δυο βαθμους!!!τωρα για να μην προσθεσω αλλα κοπαδια δεν εγγυουμε τιποτα γιατι ειναι πολλοι οι πειρασμοι!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρων ξανα με σωστη συνθεση πλεον με Pseudomugil furcatus
Dimi σε ευχαριστω για τι συμβουλες |
|
||||
|
||||
![]()
Παρουσιαση θελουμε......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζομαι macro για να την κανω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρααααααααααα και ας αργησααα
είμαι και εγώ κάτοχος ουράνιων τόξων εχω αρκετές Glossolepis incisus Melanotaenia boesemani Melanotaenia lacustris σε ενα ενυδρείο αρκετα μεγάλο 1 1/2 μέτρο μήκος και 375 λιτρα νερό
|
||||
|
||||
![]()
Να γραψω και εγω μιας και πλεον εχω εμπλουτισει την γκαμα μου...
Μelanotaenia Sexlineata Melanotaenia Synergos Melanotaenia Parva Melanotaenia Utcheensis Melanotaenia Parkinsoni "Orient" Tateurndina ocellicauda Emprire Gudgeon Aπο Σεμπτεβρη περιμενω αλλα 2 ειδη καλως εχόντων των πραγματων Glossolepis Pseudoincisus Melanotaenia Dubulayi
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοι labidochromis sp. yellow | aNe | Malawi | 7 | 05-09-10 12:49 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |