|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ANEMOS;769356]ταμπελα???
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=thanasis76;769357]ε ναι κατι σαν Γραφειο Τελετων Ο αλλος κοσμος
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ANEMOS;769359]κατι πιο μακαυριο δεν ειχες.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- αν και ξεχασα να παρω κοφτη εβαλα μερικα πλακακια για να κανω την αρχη... πρωτη φορα βαζω πλακακια, και τα στραβα χτισιματα με ταλαιπωρησαν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 06-06-13 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα τα πηγαιναμε ως τωρα,εμενα με χαλαει το πλακακι,αλλα αυτα ειναι γουστα αν εσενα σου αρεσει στους αλλους περισευει,εγω θα προτιμουσα μια πηχτη στρωση isomat ακομα και περασμα με σφουγγαρι να γινει αναγλυφο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τεσπα αμα τα ψαρια θελανε πλακακι παω πασο,η μονη ενσταση που εχω στην κατασκευη σου και στο ειχα πει και οταν το εφτιαχνες ειναι η ενωση καθετου τοιχειου και πατου ευχομαι να μην εχεις προβλημα,τελειωνε παντως γιατι πραγματικα ανυπομονουμε να το δουμε γεματο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δηλαδη το πας και για πισινα ![]() πολυ ωραιο θα γινει ζηλευω. |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν μπουν ολα τα πλακακια θα εχουμε τελικη γνωμη.παντως δεν φαινεται ασχημο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα εβαζα πλακακι αλλα καμια πετρουλα για να γινει πιο ωραιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οπως σας ειπα το πλακακι δεν ειναι μονο για αισθητικο αποτελεσμα....
επιδη παντα κοιταμε το καλο τον ψαριων μας με αυτα τα κριτηρια φτιαχνω αυτο το ενυδρειο. παντα προσπαθουσα για οσο πιο φυσικο αποτελεσμα γινετε, αλλα με τα ψαρια που ασχολουμε αυτο πρεπει να ερχετε σε τελευταια μοιρα... τα ψαρια γινονται μεγαλα πραγμα που σημαινει οτι θελουν χωρο, οποτε η διακοσμιση του ενυδρειου πρεπει αν ειναι οσο γινετε πιο μικρη. ακομη και τα πλακακια μπαινουν για το καλο των ψαριων. τα μεγαλα ψαρια εχουν πολυ μεγαλη δυμανη και μεγαλο ογκο οταν παιζουν, οταν φλερταρουν , οταν κυνηγιουνται πεφτουν συχνα πανω στα τοιχοματα η στην διακοσμιση. η οποια ανωμαλια στα τοιχοματα η στην διακοσμιση τρα τραυματιζει... πολλες φορες αυτο ειναι μοιραιο μιας και στα ψαρια που ασχολουμε οταν καποιο ψαρι ειναι αδυνατο θα το φαει καποιο αλλο που ειναι πιο δυνατο... οποτε για ολα τα παραπανω και για πολλα αλλα το ενυδρειο φτιαχνετε για να ειναι τα ψαρια μου καλα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα μπαινει το πατωμα και μετα ο τοιχος, ο τοιχος δεν μπαινει ετσι Θαναση.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι πλακατζης αλλα οσες φορες ειδα εδω που εβαζαν πλακακια σε μπανια... πρωτα βαζουν τους τοιχους και μετα το δαπεδο... ο τοιχος γιατι δεν μπαινει ετσι?? δηλαδη??
|
||||
|
||||
![]()
μου αρέσει το πλακάκι και νομίζω θα βοηθάει το πιο σκούρο χρώμα να είναι χαλαρά τα ψάρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- καλησπερα!!! εβαλα και σημερα λιγα πλακακια, και τωρα μενουν κυριος τα σημεια που θελουν κοψιματα. κατα κυριο λογο παει καλα η τοποθετηση εκτος απο ενα σημειο δεξια που με ταλαιπωρει και οπως βλεπετε εχω λερωσει τα παντα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-06-13 στις 19:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τορα τι να πω τα εβαλες,απλος δεν βαζουμε το τελεφτεο πλακακι που ακουμπα στο πατομα το βαζουμε αφου βαλουμε το πατομα.Βαζουμε μια πιχη στον τιχο απο αλουμινιο με το αλφαδι και απο εκι ξεκιναμε να βαζουμε τον τιχο αφινουμε μια φασα στο κατο μερος και την βαζουμε αφου βαλουμε το πατομα,αυτος ειναι και ο λογος που δεν σου καθετε δεξια δεν ειναι με πιχι αλφαδιασμενο το προ τελεφτεο πλακακι
![]() Δεν σε προλαβα σορι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα! αρχισε να παιρνει μορφη σιγα σιγα και μου αρεσει ολο και πιο πολυ, θαναση επειδη καταλαβαινω την τρελα σου να περασεις γρηγορα τα πλακακια και να δεις αποτελεσμα (το ιδιο θα παθαινα και εγω) θα σου ελεγα να μην βιαζεσε να τα περασεις ωστε να εχεις καλυτερο αποτελεσμα μιας και θα ειναι το τελικό, ξερω δεν εισαι πλακατζης ΑΛΛΑ μπορεις και καλύτερα !!!!
Μην με παρεξηγησεις ε τρελε !! παντα φιλικα , ξερω πος εχει πολυ κουραση αλλα θελουμε το καλυτερο που μπορεις!! Δωστα ολα , keep working!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που δεν σκεφτηκα καθολου να ξεκινησω απο το κεντρο και να ισομοιρασω στην πισω μερια τα πλακακια... να τα βγαλω φυσικα ουτε που το σκεφτομαι μιας και τα μισα εχουν μπει απο χθες, και τα υπολοιπα σημερα... και δεν ρισκαρω την μονωση και την κατασκευη γενικα. για τους αρμους που σε μερικα σημεια θα ειναι λιγο πιο μεγαλοι δεν πειραζει... εξαλου ενυδρειο ειναι, λιγο το σκουρο πλακακι, λιγο ο μαυρος αρμος που θα μπει, μαζι με τιν αλγη που θα πιασει δεν θα ειναι και τοσο χαλια... στο πατο εξαλου θα εχει αμμο, οποτε τα πλακακια ουτε που θα φαινονται.. ![]() ![]() σε ευχαριστω πολυ για τις υποδιξεις σου αλλα ηρθαν αργα... δεν πειραζει.. ολα καλα.. ------------------------- Παράθεση:
οταν κανεις πραγματα που δεν ειναι η δουλεια σου λογικο ειναι να μην γινουν οπως θα τα εκανε ενας μαστορας... δεν εχω προβλημα να εχει λαθακια αισθητικα... εξαλου αυτη ειναι και η ομορφια του να τα φτιαχνουμε μονοι μας... ολα εχουν παει καλα , αν δεν ηταν το στραβο χτισιμο λιγο στα δεξια δεν θα ειχε γινει τιποτα... δεν πειραζει, ολα καλα ειναι. ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-06-13 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ μου αρεσε το χρωμα απο το πλακακι!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ καλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ...!!! να στε καλα!!!! σημερα καθαριζω τις βρωμιες μου απο τα πλακακια και κοβω τα ρεταλια για να κολληθουν και αυτα. '
η σκονη μιλαμε αλλο πραγμα... ![]() ![]() ![]() ![]() αυριο θα κολληθουν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε νοιωθω ξερω για τι σκονη μιλαμε, ετσι εκοβα πλακακια στο σαλονι μεγαλη φρικη παντως εσυ τα εβαλες καλυτερα απο τον μαστορα που εβαλε τα δικα μου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε καμια φωτο με καθαρα πλακακια και δεν πειραζει ας υπαρχει σκονη......δεν παραξηγουμε εμεις!χεχε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- ετοιμες και οι φωτο... στις δυο πρωτες τα πλακακια καθαρα... ![]() ![]() και στην τριτη μια φωτο απο ρεταλια που εκοψα και τις γωνιες που επρεπε ταιριαξω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυριο θα τα κολλησω και μετα αναμενω την σιλικονη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-06-13 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειναι να βαλεις τα τζαμια φωναξε να παρω τις βεντουζες μου και να ερθω για καφε
|
|||
|
|||
![]()
χεχε σορρυ αλλα δεν κρατιεμαι
μηπως θα ηταν καλυτερα κατι τετοιο αντι για ψαρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-06-13 στις 22:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο φίλε μου.τα τζάμια και τις σιλικόνες πότε θα τα έχεις;
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είμαι πολύ άπειρος στο aquatic κομμάτι, κάτι πάει κι έρχεται στο κατασκευαστικό. Αν δεν έχεις παραγγείλει ακόμα τζάμια, πες μου να σου δώσω ένα τηλ. Μάλλον θα πάρεις πολύ καλές τιμές.
Και πάλι συγχαρητήρια για το εγχείρημα... ¶ξιος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |