|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναείπα και νωρίτερα ότι με όσους κτηνιάτρους έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα μας έχουν πει ότι αν ένα θυλικό δε ζευγαρώσει 1-2 φορές στη ζωή του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να παρουσιάσει ορμονικά προβλήματα. Δεν είμαι κτηνίατρος για να μπορώ να παραπέμψω σε βιβλιογραφία ή για να γνωρίζω περισσότερα πάνω στο γιατί συμβαίνει αυτό.
Περισσότερες πληροφορίες πάνω στο ποιοί ήταν οι κτηνίατροι, τι τίτλους έχουν και λοιπά, μπορώ να σου δώσω μέσω πμ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα οι γονεις ηταν ενος θειου μου γιατρου τρελαμενο με τη ρατσα τα σκυλια τα ειχε παρει απο γερμανια πανακριβα 1 εκατομηριο τοτε αν θυμαμε καλα μπορει και παραπανω απο τον βαν ροχας αλλα ουτε εκεινος δηλοσε τη γεννα απλα τα μοσχοπουλισε τα κουταβια
εγω ρωτησα το θειο μου δε πειρα καπου τηλ δεν ηξερα και πολλα τοτε
|
||||
|
||||
![]()
οι κτηνιατροι απο τις δυο γεννες θα τσιμπησουν λεφτακια και μετα θα σου πουν οτι πρεπει να στειρωθει για να μην παθει πυομητρα , χωρια το καραγκιοζιλικι με τα εμβολια που μονο στην Ελλαδα γινεται σε τοση εκταση
στην πραγματικοτητα τα θυληκα ζωα καταπονουνται παρα πολυ κατα την κυοφορια και την γεννα και θελουν ειδικη διατροφη βιταμινες θρμανση και διαφορα αλλα σου τα ειπε αυτα κανενας κτηνιατρος ; οι περισσοτεροι κτηνιατροι ειναι απλα οτι ειναι οι περισσοτεροι πετσοπαδες στο χομπυ μας |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που σου ειπε ο θειος σου δεν ισχυουν
ετσι και αλλιως με αδηλωτους γονεις δεν μπορεις να δηλωσεις γεννα |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξερω οτι τα πεντιγκρι κοστιζουν πολυ
τα σκυλια ηταν δηλωμενα αφου κατεβαιναν σε πρωταθληματα ------------------------- ασχετο εδω ειναι GAB OXI ΓΑΒ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΛΟΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 29-09-10 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η γεννα δεν ειχε δηλωθει και ηταν σαν να μην εγινε !
Oποιος ενδιαφερεται για την πραγματικη τιμη ας παρει στα τηλεφωνα που θα βρει εδω . http://www.koe.gr/indexmy.htm Κυνολογικο Ομιλο Ελλαδος .... Χαρη τα σκυλια με γονεις με πεντιγκρυ και για να εχουν τα κουταβια πεντιγκρυ δεν κοστιζουν πολυ .100-200 ε ειναι υπερβολη αλλα δεν ενδιαφερομαι να μαθω , ξερω το κοστος μια γεννας εκτροφεα απο αλλο φορουμ που ασχολουμε αλλα ποτε δεν ανεφερε κανεις κοστος δηλωσεις κουταβιων στον ΚΟΕ 1200ε για 6 κουταβια !!! και κατι τελευταιο σαν απαντηση στον Χαρη ...
|
||||
|
||||
![]()
αν λωλαθηκες μην γραφεις
εσυ ειπες πως ηταν αδηλωτοι οι γονεις τα πεντιγκρι κοστιζουν 20 ευρω περιπου να καταχωρηθουν στον ΚΟΕ αν τωρα εχουν μπλεχτει λουλοπανα εκτροφεις και σου λενε οτι στο καταχωρουν αυτοι για να μην τρεχεις εσυ και σου λενε 200 για να βαλουν 180 στην τσεπη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο |
|
||||
|
||||
![]()
KoE
ΤΗΛ: +30 210 8145165
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα γραφω μεχρι να λολανω και ολους σας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι χομπυστες οπως και να το κανουμε ειδικα γυρω απο την γεννα τις γραμμες και το τι ταιριαζει με τι για να δωσει κατι συγκεκριμενο το ξερουν καλυτερα απο τους κτηνιατρους
χομπυστας βεβαια δεν εισαι εσυ η εγω που θα κανουμε (εγω δεν θα κανω ) μια γεννα μια φορα στην ζωη μας στην Ελλαδα κτηνιατρικη υφισταται σε πολυ λιγες περιπτωσεις δυστηχως και το μην καταπινεις αμασητα οτι σου λενε οι κτηνιατροι μεταφερεται απο στομα σε στομα σε ολες τις χωρες ειτε ειναι ανεπτυγμενες κυνολογικα ειτε οχι |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ή εννοεις την γεννα του θειου σου ;
|
|
||||
|
||||
![]()
ο ναι
![]() τη γεννα του θειου μου λεω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι έτσι. Μπορεί να πέσεις σε λαμόγιο (αν και οι γνώμες που σου λέω είναι αρκετά διακεκριμένων κτηνιάτρων, σου είπα λεπτομέρειες αν θέλεις με πμ), αλλά δυστυχώς οι κτηνίατροι είναι πιο ειδικοί από κάθε "μαστρο"-γιάννη... κώστα κλπ πάνω στο τι είναι σωστό και τι όχι για την υγεία του σκύλου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τουλαχιστον για το νησι μου δεν ειπαρχουν ποιο αχρηστοι απο αυτους και το λεω δημοσια ενας ειναι καπος καλος και για να κανεις δουλεια πρεπει να εχει κεφια αλλιως @@ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνούμε Χάρη. Στην επαρχία πολλές φορές επειδή είναι λίγοι, το εκμεταλεύονται ή αδιαφορούν γιατί δεν έχεις που αλλού να πας. Αλλά όσον αφορά μεγάλες πόλεις που υπάρχει ανταγωνισμός, έχεις και καλές επιλογές.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου λετε ... οι κτηνιατροι σας απο που εχουν παρει πτυχειο ;;; Για να δουμε ;;
Εμενα ειναι ΑΠΘ και τον εμπιστευομαι απολυτα .... αλλα και παλι . Ξερω περιπτωση φιλης μου το σκυλι ειχε "ασκιτη" πηγε σε 15 γιατρους στο Ηρακλειο ,αλλους τοσους στην Αθηνα και τελικα πετυχε στην Κυπρο απο οπου ειναι τον Διευθυντη της Γαστρεντολογικης για ζωα του ΑΠΘ... που ειδε τον σκυλο και εφριξε πως δεν το ειχαν δει οι συναδελφοι του !!! Το σκυλι πλεον χαιρει ακρας υγειας χαρη σε αυτον .... ασχετο με το θεμα αλλα γι να δειτε οτι γιατρος σε γιατρο διαφερει !!! Γνωμη μου , καλος γιατρος -εκτροφεας καλος -χομπιστας ....απλα ο χομπιστας δεν εχει το ευρος γνωσεων των γιατρων ουτε την εξιδικευση του εκτροφεα !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω ξεκολλημενη ειμαι ... εσυ παλι? ![]() Βλακειες δε λεω... ουτε ξερολας ειμαι. Παρε τον ΚΟΕ (αν ξερεις τι ειναι) και ρωτα να μαθεις και ασε τις επιθεσεις ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Πιθανον τα σκυλια του να συμμετειχαν σε Εξετασεις Εργασιας και να ειναι πρωταθλητες.. δεν ειναι απαραιτητη η καθαροαιμια με perdigree γι'αυτο...καπου ισως εχεις μπερδευτει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amalia : 29-09-10 στις 13:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο ΚΟΕ ξέρω τι είναι. Το σκάλωμα που έχεις δεν ξέρω τι είναι, αλλά και δεν είναι δικιά μου δουλειά να το βρω.
|
||||
|
||||
![]()
amalia
τον ξερεις τον κυριο ---> http://www.vanrohas.nl/
|
||||
|
||||
![]()
Χαλαρώστε σας παρακαλώ γιατί θα μπουκάρει ο Τόλης και θα μοιράσει φόλες.
Αλλιώς θα ανεβάσω βίντεο με εμένα γυμνό με το κόκερ μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amalia : 29-09-10 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.interpet.gr/themata/ktini...tra_skilos.htm
και τα υπολοιπα http://www.interpet.gr/themata/ktini...tiniatrika.htm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά από μένα. Δε συνεχίζω στο θέμα (γιατί θα βρω μπελά)! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα... μισο να κανω μεταφερω οτι λεει :
" Παλαιότερα πίστευαν ότι προσβάλλονται σκυλιά σε μεγάλη ηλικία μόνο, που δεν έχουν γεννήσει ποτέ και ότι ο τοκετός προστατεύει το ζώο από το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πυομήτρα. Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα όμως, η πυομήτρα μπορεί να παρουσιαστεί και σε ζώα μικρότερης ηλικίας (ακόμα και ύστερα από τον πρώτο οίστρο) και σε ζώα που έχουν γεννήσει μία ή περισσότερες φορές. Συνηθέστερα η παθολογική αυτή κατάσταση συναντιέται δύο μήνες μετά τον οίστρο λόγω διαταραχών της ορμονικής λειτουργίας των ωοθηκών ή λόγω χορήγησης οιστρογόνων για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή ακόμα κατόπιν μακρόχρονης χορήγησης προγεσταγόνων, με σκοπό την αναστολή του οίστρου."
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω να πω
και θα παρακαλουσα τους mod να διαγραφει το θεμα γιατι οπως βλεπετε πεφτει το μπουνιδι της αρκουδας και αμα δε σβειστει αυριο θα εχουμε τα ιδια
|
||||
|
||||
![]()
Στο 0:14 ριχνει ενα κλανιδι ... δες τον πως μαζευετε !!!
Τελικα η υδαταθρακες (καρβουνο) φερνουν αερια !!! Σορυ συνηθεια !! Χαρη εισαι κομματακι μακρια για να φας καμια ξοφαλτση ....
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν ειδα κανενα μπουνιδι
![]() ![]() Να μη διαγραφει το θέμα... μονο καλο μπορει να κανει στην Κυνοφιλία αν και σε ενυδρειοφιλο φορα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα διαγραφεί, απλά ρίξτε τους τόνους, σας παρακαλώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι οι τονοι ;;; Ελα και περιμενω με το ψαροντουφεκο !!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |