|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για οσους ερθουν στη συγκεντρωση ισως τους ενδιαφερει
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44186 ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια αν μας λεγατε και που ειναι αυτο τα μαγαζι θα ειμασταν ευγνωμονες (καθοτι επαρχεια ξερεται) Περιμενουμε πληροφορειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάποια/ος χρειάζεται άμμο λίμνης (ουδέτερη) – εννοείται δωρεάν - ας μου στείλει π.μ.... έχω πλυμένες βρασμένες και στεγνές έτοιμες για χρήση:
Α. 4,7 κιλά κοκομετρίας 2,5 έως 4,5mm και (για τον drbig) Β. 5,1 κιλά από 4,5 έως περίπου 8mm. (για τον drbig) Επίσης επειδή αποφάσισα να «ανακαινίσω» ένα ενυδρείο πωλούνται οι κάτοικοι του που είναι 2 Synodontis acanthoperca… άγνωστου φύλου. http://www.planetcatfish.com/catelog...pecies_id=2184 http://cumv.bio.cornell.edu/stunning...mv-researchers Είναι 2 χρονών και περίπου 5 εκατοστά. Η τιμή τους είναι 10 Ευρώ ο ένας. (Τα ψαράκια θα μπουν αύριο και σε κανονική αγγελία, αλλά είπα να δώσω προτεραιότητα σε όσους έρθουν στην συνάντηση ![]() Παρακαλώ αν κάποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω ας επικοινωνήσει με π.μ. Αν κάποια/ος φίλη/ος έχει λίγες REDCHERRY για να ανανεώσουμε τα αίματα εμείς της επαρχίας θα επηρεάσω το παιδί με το ταψί να δώσει μεγαλύτερο κομμάτι ρεβανί ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Παράθεση:
Επειδή είσαι από τους πιο τακτικούς στις συναντήσεις, η δημιουργική συμμετοχή σου (και αρκετών άλλων που σιωπούν) στην όλη συζήτηση, θα ήταν πολύ χρήσιμη και θα βοηθούσε να επιλέξουμε το καταλληλότερο μαγαζί και αυτό που θα ήταν αποδεκτό από τους περισσότερους, αν όχι από όλους. Τρεις εβδομάδες τώρα φωνάζω: "μιλήστε, ψηφίστε", έχω επισκεφθεί όλα τα μαγαζιά που προτάθηκαν, κάναμε 2 δοκιμαστικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να βρούμε μια εναλλακτική για το Μπένιγκανς από το οποίο οι περισσότεροι έχουν παράπονα κι εσύ το μόνο που βρήκες να πεις ήταν αυτό??? Είναι δηλαδή κακό να βοηθήσουμε τον Γιώργο και τον Μιχάλη, που μπορεί να μην έχουν τον χρόνο ή την όρεξη να τρέχουν από καφέ σε καφέ? Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αποσπάσματα (τα οποία πιστεύω δεν διάβασες ή δεν πρόσεξες) κι αν έχεις να προτείνεις καμμιά λύση, την ακούμε. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και ξαναρωτάω: Γιώργο (george) και Μιχάλη (mikenuke) συμφωνείτε να την κάνουμε δοκιμαστικά εκεί την συνάντηση της Κυριακής?? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί έχω την εντύπωση οτι δεν το βλέπουν???
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει ένα θέμα με όσους ήδη ξέρουν ότι οι συναντήσεις γίνονται στο Benningans και για κάποιους λόγους δεν μπαίνουν στο ίντερνετ και να παρακολουθούν τις συζητήσεις και τις ανακοινώσεις στα φόρα.
Εγώ συμφωνώ να γίνει η συνάντηση της Κυριακής στο Sea to see. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορεί να αλλάξει η πρώτη σελίδα με τις ημερομηνίες των συναντήσεων και ν' αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εκτάκτως θα γίνει αλλού? |
|
|||
|
|||
![]()
...και μια που αναφερθηκε δεν μπορουμε να μπουμε και στο φορουμ του συλλογου..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το φόρουμ του συλλόγου έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν λειτουργεί προσωρινά.
Όσο για τις ανακοινώσεις στα φόρα θα το κάνω εγώ όταν κλείσει το θέμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ εγώ μόλις μπήκα στο site και πόσταρα πριν 1 λεπτό, κοίτα τι γίνεται αν έχεις βύσμα !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Μ'αρέσει το όνομα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...θα το μετονομασουμε σε see to see εμεις ![]() ![]() ![]() http://www.facebook.com/group.php?gi...45645&v=photos
|
|||
|
|||
![]()
Ε τότε Χαλβαδούκο σου αφιερώνω μια φωτό από την κοπέλλα της "υποδοχής" του μαγαζιού: http://www.facebook.com/people/Anna-...nou/1401739544
Αυτή είναι η ¶ννα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω την εντύπωση ότι οι μηνιαίες συναντήσεις είναι ανοικτές για όλους και όχι μόνο για τα μέλη το ΠΣΦΕ. Εχω επίσεις την εντύπωση ότι τα ''μή μέλη'' ήταν κατά πολύ περισσότερα από τα ''μέλη'' στα 3-4 χρόνια που έρχομαι σ'αυτές τις συναντήσεις. Εχω επίσεις την εντύπωση ότι όταν κάποιον δεν του αρέσει κάτι καλά θα κάνει να το λέει,εκτός αν είναι ''πρόβατο'',ή την κάνει ''ψώνιο'' και απλά δεν ξαναπατήσει σε μέρος που δεν του αρέσει (εγώ προσωπικά έφερα τρείς φορές φίλους--εκτος gab--sto bennigans,και ακόμη περιμένουν την σερβιτόρα να παραγγείλουν). Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο στην Ελλάδα γίνεται,κάποιοι να τρέχουν (για καλύτερες καταστάσεις) και κάποιοι άλλοι αντί να τους επαινούν(όχι απαραίτητα)....να τους κράζουν. Το θέμα υποτίθεται ξεκίνησε για το τσιγάρο. Δεν ήταν όμως έτσι.Νομίζω ότι οι περισσότεροι από μας ήταν δυσαρεστημένοι από το ''bennigans''. Γι αυτό και προτείναμε κάποιοι την ανεύρεση εναλλακτικής λύσης.Και σου το λέω εγώ που μένω στα 5 λεπτά από το ''bennigans''. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Σ.Φ.Ε. Ο Κώστας σχεδόν παρακάλεσε και τα ακούει.Δέκα αναφορές έκανε και προσπαθεί για το καλύτερο...αλλά τα ακούει.Πράγματι αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται. Και βέβαια καλή η πλάκα για κάποιους (με αρχηγό τον Χαρούλη) ,αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα παρακαλούσα να κοπεί, γιατί γίναμε κουραστικοί ως προς το που θα πιούμε έναν καφέ μια φορά τον μήνα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απαντω σε ολα τα φιλαρακια χωρις παρεξηγηση δεν ειχα σκοπο κραξω κανεναν με το ποστ μου απλα θα πρεπει να ξερετε οτι οι συναντησεις δεν ειναι του GAB αλλα του ΠΣΦΕ απλα εαν ολοι αυτοι που ενδιαφεροντε για το που θα πιουμε καφε γινονταν μελοι του ΠΣΦΕ τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα και θα σας το αναλυσω στην συναντηση που θα γινει οπου και εαν γινει θα ειμαι εκει.Ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιον με τα λογια μου και ειμαι ετοιμος να δωσω εξηγησεις σε οποιον θελει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποιος τα χε*** τα parking, Αννούλα και πάσης Μακεδονίας για να είμαι επίκαιρος. Αφιερωμένο : |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και σταματίστε να βάζεται φώτο γιατί με βλέπω να μην έρχομαι λόγο ανωτέρας ΒΙΑΣ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ντροπη σας
![]() ![]() ![]() Να επισημανω και γω οτι Δευτερα θα στειλω δεματακι για την κοπελα στο Βολο,οποτε βαλτε κανενα ματσακι στην ακρη και γι'αυτην....μην παει αδειο το πακετακι,θα πληρωσει που θα πληρωσει κουριερ,ας ειναι γεματο τουλαχιστον. Αν υπαρχει και καμια ανουμπια γιατι δεν εχω να της στειλω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω, ας γινει στο Sea to See. δυστυχως ομως δεν θα ερθω γιατι εχω να πω σε βαφτιση, πολυ καλου μου φιλου!
Χρηστο, σορρυ, αλλα εχω υποχρεωσεις. Ο george εχει δικιο, θα ηταν καλο αν αλλαζαμε μερος να ηταν επισημο, ακομη και με νεο φυλλαδιο, αλλα οι καιροι ειναι χαλεποι και ο συλλογος ερχεται σε δευτερη μοιρα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1, στο πρώτο φανάρι της οδού Μ. Κάλλας, γωνία με την οδό Κορομηλά. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ. Χάρτες υπάρχουν στα ποστς # 894 και 906. Να υπενθυμίσω ότι φυτά ζήτησαν οι φίλοι μας από Λήμνο, από Βέροια κι από Βόλο, χλωμό το βλέπω να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους. ![]() Κι αφού έχουμε την υποστήριξη όλων των moderators (ο Κλεόβουλος θα "λαδωθεί" με σκουλήκια, ο Χαλβάς με φωτό της συνάντησης) ![]() Παράθεση:
![]() Και νέοι, πιο αναλυτικοί χάρτες για τους φίλους που θα έρθουν από άλλες πόλεις: |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |