|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas posidwnas drbig panos1972 repanas6 nikosm1 vasilakis rigel giannisaek mikenuke george lion olga
|
||||
|
||||
![]()
Πω! Πω! ¶δειασμα και σφετερισμός του απουσιολογίου....
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα τιμωρηθεί αυστηρά το λιονταράκι που πάει να μου φάει τη δουλειά και μάλιστα σε περίοδο κρίσης.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά εγώ δε θα μπορέσω να παρευρεθώ καθώς η παρέα μου κανόνισε εκδρομούλα το Σ/Κ... Από τη μία στεναχωριέμαι που δε θα σας δω από την άλλη χαίρομαι που ο Μποκώστας θα πάρει τη μερίδα από τα φυτά που θα έπαιρνα από τον Νίκο...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω κλασικα απων λογω δουλειας ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες, χρυσομηλοσαλιγκαρους please και κανα φυτάκι για νέο ενυδρείο , αν μπορεί κανένας... Κερατόφυλλο δεκτό με τα χίλια!!!!
Νικο ελπίζω τα φυτάκια σου να τα δώσεις σε μένα και όχι στον nosfreratus!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω καμιά 30αριά χρυσομηλοσαλιγκαρους και 2 τελάρα κερατόφυλλο, αλλά λέω σήμερα το μεσημέρι να φάω χοχλιούς φρικασέ... παλιοπροδότη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χιχιχιχιχιχιχιχι
|
|
||||
|
||||
![]()
παρων εκτος απροοπτου
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ειμαι θεσσαλονικη
|
|
||||
|
||||
![]()
κωστα κανα σαλιγκαρι και για μας να τα βαλουμε με τον μονομαχο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντώνη δεν έχω, τα έφαγα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω μετακόμιση και δύσκολα θα τα καταφέρω να έρθω. Αν μπορέσω θα προσπαθήσω να περάσω έστω και για ένα μισάωρο.
|
|||
|
|||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas posidwnas drbig panos1972 repanas6 nikosm1 vasilakis rigel giannisaek mikenuke george lion olga chris129 akiriazides??? Thrillos??? Ευθύμη πού πας βρε και φεύγεις από εδώ κοντά μου? Θέλεις βοήθεια? Να έρθω να κουβαλήσουμε το ενυδρείο? Και με πληρώνεις με γαριδούλες... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με την moss που παρηγγειλές τι να κάνω θα την πάρει κανείς άλλος για λογαριασμό σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηλοσαλίγκαρα πάντως θα φέρω κι εγω μερικα για όποιον θελει..
|
|
|||
|
|||
![]()
Draftαρω 1ος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας την πάρει κάποιος για να την κρατήσει για τον ευατό του κιόλλας γιατί δεν το βλέπω να συναντιέμαι με κανένα το επόμενω διάστημα μιας και θα απουσιάσω για λίγο καιρό...
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα σε όλους.
7 Ιουνιου. Θεατρο κήπου, Καλοκαιρινες εκδηλώσεις ΧΑΝΘ. Τμημα τζατζ χορού, θέμα Michael Jackson. Το Σάββατο θα ξέρω αν η πρόβα τζενεράλε της Κυριακής συμπήπτει με τη συνάντηση αλλιως θα είμαι μαζί σας ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έλα καλύτερα εσύ Εύη, μη σηκωθούμε κι έρθουμε εμείς όλοι μαζί στην πρόβα...
![]() ------------------------- Όποιος θέλει έντλερς, να μου πει να του φέρω την Κυριακή στη συνάντηση, εννοείται τσάμπα. Απλά να ξέρετε ότι πάνε σε χαρεμάκια, 1 αρσενικός με 3-4 θηλυκές. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 04-06-10 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δυο πλάτυ θηλυκά για δωρεά το ένα είναι και έτοιμο να γεννήσει, αν προλάβω να το δώσω μέχρι αύριο και δεν μου γεννήσει και στην σακούλα μεταφοράς.
Τα θέλει κανένας να τα φέρω; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φερω και λίγα κλαδεματάκια Zoesterifolia και Pistia η μοιρασια θα γίνει επι τόπου μη καβατζόνεται τίποτε οποιος κεράσει θα πάρει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο κερασμένη ...η Zoesterifolia.
![]() Δεν την καβατζώνω βρε παιδί μου, απλά νιώθω την ανάγκη να σε κεράσω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ρθω κι εγω...
![]() και μηπως ενδιαφέρεται κανείς για ενα μουλτιφασιατους αγνώστου φύλου?? ![]() Έχει ξεμείνει απο προηγούμενο σεταπ...
|
||||
|
||||
![]()
φερτο να το βαλω στα δικα μου αρκει να εχει περασει απο ιατρικες εξετασεις...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα θέλει κάποιος τα πλάτυ να τα φέρω; ------------------------- Κώστα (bokosta) η κρυπτοκορίνα που μου έδωσες έλειωσε σιγά σιγά κάτω στην βάση. Ένα ένα τα φύλα φεύγανε, δεν ξέρω γιατί. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 05-06-10 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ δεν πολύ καίγομαι για φυτό, αλλά αν έχεις κάτι που μου αρέσει μπορεί να το πάρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas posidwnas drbig panos1972 repanas6 nikosm1 vasilakis rigel giannisaek mikenuke george lion olga chris129 akiriazides??? Thrillos??? Kotsos |
|
|||
|
|||
![]()
WTB Spam!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |