|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 2 εβδομάδες πρόσθεσα ένα ζευγάρι κριμπενσις (ευχαριστώ bokostas
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί βρε Λεωνίδα κατηγορείς τα αθώα κριμπενσάκια και μάλιστα χωρίς αποδείξεις?
Αποκλείεται το νέον να είχε οικονομικά προβλήματα και να αποφάσισε να αυτοκτονήσει? ![]() Αποκλείεται να το κεράτωνε η γυναίκα του και να θέλησε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του? Αποκλείεται να έκαναν αγώνες άλματος εις ύψος κι αυτό να πήρε το χρυσό μετάλιο? Αποκλείεται να φταις ΕΣΥ που δεν έχεις καπάκι στο ενυδρείο σου? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρακαλώ αν μπορείτε ενημερώστε με (σύμφωνα με τις φωτό που αναρτήθηκαν στο από 16-1-2010 ποστ του lion):
1) πως λέγεται το φυτό που βρίσκεται στο κέντρο και μπροστά (που κοκκινίζει πάνω-πάνω) 2) πως λέγεται το φυτό που βρίσκεται στο βάθος δεξιά (όπως κοιτάμε) |
|
||||
|
||||
![]()
1. limnophila aromatica 2. amania gracilis
|
|||
|
|||
![]()
φίλε Lion, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κοιτάω όμως τους καταλόγους της tropica και της denerle και δεν βρίσκω τα φυτά αυτά.
μήπως είναι γνωστά και με άλλη ονομασία? αλήθεια, που τα βρήκες? |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaticplantcentral.com/f...uarium%20Plant
------------------------- http://www.aquaticplantcentral.com/f...uarium%20Plant Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 18-02-10 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πρώτο από pet-shop είναι αυτό και το δεύτερο είναι κλάδεμα από τον Στρατηγό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Λεωνίδα, πολύ ωραίο έγινε και 2ο μπράβο (πολύ μεγαλύτερο) που ξαναπήρες πίσω το ξύλο από τη σύζυγο, αυτό κι αν είναι απρόσμενη επιτυχία!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο λεο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά είναι της μόδας τα rescape-αδειάσματα!!!έκανα και εγώ εχθές!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη η αλλαγή! Αν και μας έχεις συνηθίσει σε πιο "τούρμπο" ενυδρεία. Μάλλον όμως δεν θα μείνει έτσι, σε λίγο θα πάρει πάνω του και προβλέπω μια πολύ όμορφη ζούγκλα!
Έχω και δύο ερωτήσεις - Πως κατάφερες να πάρεις πίσω την ρίζα; Με τι ανταλλάγματά; - Τα μικρά φυτά με τα μεγαλούτσικα φυλλαράκια που βρίσκονται μπροστά δεξιά και πίσω αριστερά από την πέτρα, τι είναι;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η ρίζα δεν καθόταν καλά στο δίσκο και συννενοήθηκα με τον Bruno κάθε φορά που περνάει από κει να την τραβάει/ρίχνει/γλύφει/ενοχλεί και να πέφτει, οπότε κάποια στιγμή βρέθηκε στα χέρια μου ![]() Τα φυτά είναι hydrophila corymbosa η οποία αν και εύκολο δεν πήγαινε καθόλου καλά με το προηγούμενο στήσιμο, (ενώ αντίθετα στης olga το ενυδρείο έχουν θεριέψει). Tο είδα στο ενυδρείο του Νίκου (nikosm1) να έχει γίνει μικρό δεντράκι έξω από το ενυδρείο και μου άρεσε πάρα πολύ. Περιμένω να δω πως θα πάνε και θα μεταφερθούν στο πίσω μέρος.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο!!
Συγχαρητήρια!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Και επιτέλους, το αρσενικό κριμπένσις άρχισε να φλερτάρει με την θυληκιά !! Εδώ και 2 μήνες όποτε τον πλησίαζε αυτός την έδιωχνε. Αφού είχα αρχίσει να ανυσηχώ μηπως και την κουνούσε την Αmania gracillis αλλά τελικά πρέπει να είναι ΟΚ.
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι και πάλι το ενυδρείο σου! Βέβαια να πω την αλήθεια το περίμενα κάπω πιο φουντωμένο. Η super cuba του Σταύρου μάλλον
![]() Εκείνα τα φουντωτά κοτσανάκια πάνω από την κρυπτοκορίνα τι είναι; Οι ότος υπάρχουν ακόμα; Σε βλέπω σύντομα με μικρά με τα κουνελόψαρα που έχεις! ![]() ¶ντε, καλή συνέχεια ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις κλάδεψα ...
Super cuba τέλος, δοκίμασα και με glosso αλλά δεν.... Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που άλλαξα υπόστρωμα. Φουντωτά κοτσανάκια υποθέτω ότι εννοείς ότι απέμεινε από τενέλους, blyxa και λίγο glosso. Οι όττος υπάρχουν αλλά έχασα έναν εδώ και καιρό, από ατύχημα, όταν σφηνώθηκε μέσα στην είσοδο ενός κυκλοφορητή (και δεν ξαναείδα γένα)
|
||||
|
||||
![]()
Αποκλειεται να σφηνωθηκε otto σε κυκλοφορητη....
![]() Λεωνιδα ειναι σουπερ το ενυδρειο,ολα του τα σταδια μεχρι στιγμης μου αρεσουν.Ετοιμασου..την δευτερα στον καφε θα σου φερω κλαδεμα ![]() ------------------------- Ο theodor λεει ''πανω'' απο την κρυπτοκορινα,μηπως εννοει το stargrass? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 15-07-10 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Όλγα, έχεις δίκιο...πάνω από την κρυπτοκορίνα μάλλον εννοεί την Hygrophila corimbosa.
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλείσθε να συνενοήστε με πμ για τα κούτρα κλαδέματα, γιατί διαβάζουν κι άλλοι και σκάνε από τη ζήλια τους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Bokostas....που το μυριστηκες βρε θηριο το κλαδεμα σε ασχετο ποστ,περαν των αγγελιων????????? Σου υποσχομαι ομως τα αμεσως επομενα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"τσάμπα", "κούτρα", κλπ, τώρα προσπαθώ να εξελίξω την έκδοση 1.02 που θα απαντάει αυτόματα με τις λέξεις: "τα θέλω εγώ", "έρχομαι" κλπ. ![]() Η έκδοση 1.03 θα ρίχνει αυτόματα μπινελίκια στον Πάνο και θα του απαγορεύει την πρόσβαση στις αγγελίες και τα πμ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ...ωχχ... να σαι καλα,γελασα παρα πολυ.. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη η java riccia απλα να μην πνιξει η δευτερη την πρωτη.
και το φυτο στα δεξια σαν νουφαρα ειναι φοβερο ενα γρασιδακι θελεις και εισαι οκ (σαν να βλεπω λιγο μαρσιλεα καλα τα λεω???) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαρσιλέα & riccia είναι δική σου ![]() Το παλεύω με γρασιδάκια, DIY διοξείδο και φουλ λίπανση/φως αλλά ..... (έχω μαρσιλέα, τενέλους που πάει πολύ καλά και λιλαεοπσις)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο Λεωνίδα, μια χαρά πάει, φτου σκόρδα.
Αλήθεια, πού χάθηκες εσύ?? Έχεις πάρει 2-3 απουσίες, ελπίζω να φταίνε οι δουλειές. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο Λεό, είδικά η moss/riccia!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |