|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λιγα λογια και για τον Εξοπλισμό...
Τσίλερ TECO TR15.. ![]() Οζονιστήρας Suder 100 με μετρητή ρέντοξ στο ενυδρείο μιας και αναμένεται να προστεθεί και το ρέντοξ κοντρόλερ. Α/Ο 5 σταδίων. ![]() ![]() ![]() Επίσης υπάρχει δυνατότητα η ηλεκτρομαγνητική βάνα με το γύρισμα ενός διακόπτη να γεμίζει με 150 λίτρα νερό από την Α/Ο στην δεξαμενή για την επόμενη αλλαγή του ενυδρείου.Τέλος αφού ετοιμαστεί η αλατότητα και η θερμοκρασία στην δεξαμενή το νερό μεταφέρεται από μια μόνιμη εγκατάσταση που έχει γίνει από λάστιχο με μια Eheim compact 3000 απευθείας μέσα στο σαμπ.όποτε κουβάλημα τέλοςςςς ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι λες τώρα ρε τρελό αγόρι...!!!! Αριστούργημα!!! Πολλά μπράβο και σε σένα και στους άλλους τους μαστόρους... Ε αμα έχεις τον άλλο τον παλιοαλήτη δίπλα σου που μιλάει με τον βράχο!!!! ![]() ![]() Υ.Γ.: Κοιτα να δεις, εν τω μεταξύ μόνο εγώ δεν το έχω καταφερεινα το δω από κοντά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το παληκαρι φαινεται οτι εχει μερακι απλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το παλληκαρι σας δουλευει...
Αφισσα ειναι...... Αλητη.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τρελο αγοριιιιι!
![]() Πρεπει να ερθω να το δω απο κοντα να το κανω ενα refresh να παιρνω ιδεες για το επομενο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μας έστειλες πάλι αδιάβαστους Βασίλη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σε συ Βασιλη!! καλα δεν υπαρχουν λογια νομιζω.. καλυτερο δε μπορει να γινει, ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! να το χαιρεσε εσυ και η οικογενεια σου!!! μπραβο σε ολα τα παιδια που βοηθησαν! Μου φαινεται το ΚΒΕ τα σπάει!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα αποτελεσματα που εχω δει σε reef. Νομιζω οτι ειναι υπερανω κριτικης. Τα συγχαρητηρια μου σε σενα Βασιλη αλλα και στα παιδια που σε στηριξαν στην προσπαθεια αυτη. Συνεχισε ετσι κι εμεις θα θαυμαζουμε και θα προσπαθουμε να πλησιασουμε την τοσο καλη δουλεια σου!
Θανασης
|
||||
|
||||
![]()
1000 μπραβο Βασιλη ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια billy, μία ολοκληρωμένη προσπάθεια με τέλειο αποτέλεσμα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια χαίρομαι πολύ που σας άρεσε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
billy είναι πανέμορφο!
Να το χαίρεσαι! ![]() ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε Billy που τα εκρυβες αυτα τοσο καιρο??????Και εγω νομιζα πως ειχα εξοπλισμο στο ενυδρειο μου....αναθεωρω! Εχω μεινει αφωνος.ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε.Περιμενω για καφεδακι να τα δω και απο κοντα να περνω ιδεες. |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος!!!!!!!!Φανταστικό για να είναι αληθινό
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Z_X ![]() Το παλληκαρι σας δουλευει... Αφισσα ειναι...... Είμαι σίγουρος!!!!!!!!Φανταστικό για να είναι αληθινό ![]() ![]() ![]() Είστε συκοφάντες και οι δύο σας ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο βρε βασιλη..!!!
εεμ,ετσι ειναι,οταν εχεις κοντα σου τους γκουρου,κανεις υπομονη,διαθετεις και τα μεσα....η επιτυχια ειναι δεδομενη...!!! και εις ανωτερα φιλε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά, απο την κατασκευή, το στήσιμο, την εγκατάσταση του εξοπλισμού, το aquascaping, ακόμα και την παρουσίαση που μας δείξατε, όλα μελετημένα και προσεγμένα άψογα!!!
πάντως πρέπει να ομολογήσω οτι έχω μείνει έκπληκτος από το αποτέλεσμα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά ένα μεγάλο μπράβο! Δεν το είχα δει τόσες μέρες.....
![]() Πανέμορφο με πολύ όμορφα ζωντανά! Συγχαρητήρια σε σένα και σε όλο το team... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρελα χρωματα απο ενα τρελο αγορι!
Καλη συνεχεια και εξω τα χερια απο το ενυδρειο! ![]() Keep reefing! |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά...Μια και έχουμε καιρό να τα πούμε σας γράφω τα νέα μου..
Τα κοράλλια άρχισαν να έχουν καλή ανάπτυξη και υπάρχει ηρεμία στο ενυδρείο.... Το ευχάριστο είναι ότι τα κλοουνάκια μου γεννούν συνέχεια αυγουλάκια κάτω από την ανεμώνη τα οποία τα προσέχουν σαν τα μάτια τους.Αλλα μόλις πέρασει μια εβδομάδα όλα εξαφανίζονται δια μαγείας μάλλον τα τρώνε αυτά η κάποιο άλλο ψάρι δεν μπόρεσα ακόμα να καταλάβω.Μέτα την επόμενη μέρα ξαναγεννούν είναι απίστευτο τα έχω πετύχει την ώρα που γεννούν και έχω πάθει την πλάκα μου... Την πρώτη μέρα έχουν κίτρινο χρώμα τα αυγά και μέσα σε δυο μέρες γίνονται μπλέ.... Να και μια φώτο να τα καμαρώσετε αν και η φωτο δεν είναι και πολύ καλή ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παλικάρι μου εσύ έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας.
Κάποια στιγμή στο είχα πει ότι έχεις άστρο στις γέννες.... Βέβαια και οι συνθήκες του ενυδρείου σου είναι άψογες,αλλά πέρα από αυτό μου δίνεις την εντύπωση πως και στείρο Κόκορα να βάλεις μέσα (χωρίς την κότα εννοείτε...) θα πάρεις κοτοπουλάκια..... ![]() ![]() ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα καλό ρε φίλε.....Για να καταφέρω όμως σε αυτή την περίπτωση να δω μωράκια θα πρέπει να μπει το ζευγάρι μόνο του σε άλλο ενυδρείο πράγμα δύσκολο...Τα άτιμα παντός δεν το βάζουν κάτω αυτή η φορά που έχω αυγά θα πρέπει να είναι η 6 αν δεν κάνω λάθος....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Βασίλη
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου.
Πάντως θα πρέπει να τα καταφέρεις στο τέλος να μεγαλώσεις κάποια μικρά. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον!
|
||||
|
||||
![]()
Πρότυπο!!! Μπράβο σε όοοοοοολα τα παιδιά που συμετείχαν!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |
Αναβάθμιση AquaCalc | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 27-05-04 18:15 |