|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη οτι θα στρώσει θα στρώσει! (Και σχεδόν στρωμένο είναι) Το θέμα που πρέπει να δεις είναι οτι το ενυδρείο σου είναι πολύ λίγο για τα ψάρια που φιλοξενείς!!!
Η πρέπει να φροντίσεις να τα δώσεις ή να ετοιμάσεις πισίνα! Διότι αλλιώς θα έχεις πάλι προβλήματα και αμμωνίας και ποιο σοβαρά με τα ψάρια (θα τα χάσεις αργά ή γρήγορα) .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και άμα γίνουν 65 πόντους θα μπορούνε να στρίβουν ;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελεις να κρατησεις αυτα τα ψαρια θες τουλαχιστον ενα τονο ενυδρειο (και λιγα λεω).
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οποιο μπορεις να φτιαξεις μονος σου με μπετοφορμ, αν εχεις τον καταλληλο χωρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα το σκεφτομαι αρκετα απο τοτε που εμαθα για το μεγεθος τους αλλα οσο κ αν εχω ψαξει δεν εχω βρει καποιο αλλο ψαρι που να μοιαζει με καρχαρια κ να γινεται πιο μικρο!Εχετε να προτεινετε καποιο?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρούκο!!! Αυτά ξέρεις πόσο γίνονται?
Για ενυδρείο 600 λίτρα κάτι γίνεται με αυτά! Για τα άλλα Γρηγόρη λυπάμαι αλλά και ο ένας τόνος που λεει ο Τόλης είναι λίγος! Όταν φτάνουν τα 2,5 μέτρα στη φύση! Τώρα βέβαια εμείς σου τα είπαμε!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για διάβασε εδώ grigoriou_s
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα.....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|