|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
χθές το μεσημέρι βρήκα το ενυδρείο των 20 λτ. γεμάτο αυγά. Είδα το κόι (που κάποιος μου είπε πως είναι χρυσόψαρο) να γεννάει. Αρσενικό δεν υπάρχει. Αυτό το ευλογημένο γιατί γέννησε; και σ' ένα τόσο μικρό ενυδρείο τόσα αγονημοποίητα αυγά δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα; ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου τα αυγα ειναι αγονιμοποιητα ειναι πολυ πιθανον να τα φαει με συνοπτικες διαδικασιες. Αν αρχισουν να χαλανε και δεν ασχολειται, μπορεις παντα να τα αφαιρεσεις.
Τωρα αυτο το κοι που ειναι χρυσοψαρο σε 20 λιτρα μου ρθε κάπως.. Τελικά είναι κόι ή χρυσόψαρο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα αυγά αν χρειαστεί να τα βγάλω... πως θα το κάνω, που είναι κολημένα γερά σε κάθε πέτρα και αντικείμενο; (όλα μικρά). Υποψιάζομαι "ψιλή κλωστή και βελονιά".
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζονται τετοιες δραστικες μεθοδοι. Εαν και εφοσον σαπισουν θα βγαίνουν και ευκολα...
Αν δεν ελεγες οτι το χες δει να γεναει , θα ελεγα οτι ειναι αυγά από σαλιγκαρια.. Και παλι ομως τοσο σκληρα αυγά δεν μου κολαει με τιποτε. |
|
||||
|
||||
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 02-02-07 στις 10:02 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαστε σιγουροι οτι τα αυγά ειναι σκληρά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά δεν πρέπει να είναι σκληρά! και βέβαια ο ψάρης δεν είναι ΚΟΙ αλλά common.
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν συγνώμη για τις τερατώδεις (από κάθε άποψη) φωτογραφίες, αλλά είπαμε... άσχετη με τους υπολογιστές. Τα αυγά δεν τα άγγιξα πολύ, αλλά πρέπει να είναι μαλακά, 2mm περίπου. Το φίλτρο γέμισε από αυτά και αναγκάστικα να το πλένω λίγο. Ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να κλείσω τα λέμε αύριο.
Υ.Γ. αν πρέπει να διαγράψουμε τις φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]()
το φίλτρο με τι νερό το έπλυνες? Ελπίζω με νερό από το ενυδρείο αλλά κάτι μου λέει οτι το έπλυνες με νερό βρύσης πράγμα πολύ κακό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μέγεθος είναι το ψαράκι σου?? Εγώ επιδιόκω να μου γεννήσουν αλλά δεν το βλέπω πιθανο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για τα αυγά ... ο κογκολέζος βρήκε πρώτης τάξεως τροφή, (να 'ναι καλά το ψαράκι με γλύτωσε απ' το καθάρισμα) Κι εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει, εκτός απο κάτι γκάπυ που είχα πάρει παλιά και γεννούσαν και έτρωγαν τα μικρά τους. Τσατίστηκα γιατί δεν μου είπαν πως τρώνε τα μωρά και τα πήγα πίσω. Αν θέλεις να δεις γρήγορα μωρά πάρε γκάπυ. Καλύτερα όμως πρώτα να πάρεις λεπτομέριες από τους βετεράνους για να ξέρεις που βαδίζεις.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-02-07 στις 00:05 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα χρυσόψαρα στο 20λιτρο θα πρέπει να μετακομίσουν σύντομα γιατί ασφυκτιούν. ¶κουσα βέβαια κάτι για λίμνη...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ντρέπομαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει σχέση με την αλλαγή θερμοκρασίας. Δες αυτό: http://www.goldfish.gr/forum/forum_p...p?TID=173&PN=1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ενήμερος!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τετοιο θέμα.. πως να μην επηρεαστω..
Σας το ειπα το νέο ??? Ειπα να φτιαξω κατι στον κήπο μου... μια μικρη σχετικά λιμνουλα. Ο χωρος εχει υπολογιστει και ηδη εχει γινει η ερευνα για τα υλικα που θα χρειαστουν(φιλτρα κ.τλ).Τις επομενες μερες θα σας ανεβασω και φωτο με την τοποθεσια που προοριζεται να γινει η λιμνουλα.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγά σαλιγκαριών? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-06 14:42 |
Αυγά Σκαλαριών ψηλά στο φίλτρο. | ismini_zi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 20-03-06 09:37 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |