|
![]() |
#1 |
Νεο ενυδρειο απο Ηρακλειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα! Ειχα παλαιοτερα ενα μικρο ενυδρειο απο αυτα τα χαζα που δινουν στα πετσοπ χωρις φιλτρα κτλ. Ειχα καταφερει τοτε το χρυσοψαρακι μου να ζησει 3 χρονια μεχρι εν τελει να μας αφησει χρονους. Τωρα θελω να κανω μια νεα αρχη. Ειμαι στο ηρακλειο κρητης και δρν ξρρω που μπορω να βρω σωστο εξοπλισμο. Επισης δεν μπορω να κανω μεγαλο ενυδρειο γτ μενω σε διαμερισμα σχετικα μικρο...γυρω για 70-80 λιτρα θρλω να είναι... Μπορω να εχω μονομαχο εκει? Του φτανουν τα λιτρα?
|
|
Εμφανίσεις: 6186
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτα τα λιτρα φτιαχνεις ενα πολυ ομορφο φυτεμενο ενυδρειο με ενα μονομαχο μεσα και σαλιγγαρια.Στο Ηρακλειο μπορεις να προμηθευτεις τα παντα εδω https://misirlis-aquarium.gr/
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιάζεσαι για αγορά, ψάξε λίγο για μεταχειρισμένο στο Car ή εδώ μέσα, θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα ή θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο με το ίδιο μπάτζετ.
Αλλιώς κάπου εδώ μέσα παίζει ένα link με αρκετά φθηνές γυάλες & στο Ηράκλειο είναι ο Μυσιρλής με ενυδρειακά για ψάρια φυτά. Απλά για να μην κάνεις διπλά έξοδα, δες πρώτα τι ακριβώς θες να κάνεις & μετά κάνε τις όποιες αγορές. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο car.gr εννοεις? Ωραια θα ψαξω και εκει! Δεν βιαζομαι... Αυτη τη φορα ξερω... Θα προσπαθήσω να κανω σωστο ενυδρείο...
Μονο ενα μονομαχο μπορω να εχω σε αυτά τα λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Στα 70 λίτρα μπορείς να έχεις ενα μονομάχο με 3-4 θηλυκά απλά πρέπει πρώτα να κάνεις ενα αρκετά φυτεμένο ενυδρείο με αρκετές κρυψώνες, για να διαφεύγουν τα θηλυκά σε τυχών κυνηγητό απο των αρσενικό
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη charalambos costa : 22-06-17 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως το συντοπιτη, υπαρχει ενα πετ στην Ικαρου που μπορεις να βρεις διαφορα απο τα παλιοτερα που υπαρχουν στο Ηρακλειο (Παλαμιωτης Κωτσας).
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως σας βρηκα! Λες αυτο που ειναι στον πορο λιγο πιο πανω απο το χαλκιαδακη? Αν ειναι θα παω να δω και εκει, ευχαριστω. Ψαχνω αρχικα να βρω το ενυδρείο γτ απο οτι βλεπω δεν ειναι και πολυ ευκολο να αποφασισεις. Και αφου το στησω και στρωσει θα δω για ψαρακια... Απλα ηθελα μια γενικη ιδεα τι ψαρακια πανε σε αυτα τα λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσα στην αρχη να φτιαχω ενα φυτεμενο με σαλιγκαράκια και να βλρπω σιγα σιγα πως παει για να βαλω ψαρακια? Για white cloud σκεφτομαι ενα μικρο κοπαδι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια τα διαλέγεις πρώτα και τα παίρνεις τελευταία.
Αν κάνεις πρώτα το στήσιμο μπορεί αυτό να περιορίζει τις επιλογές σου ή και να πρέπει να αλλάξεις το στήσιμο.
|
|