|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα ενυδρειο 230 λιτρα 1,10 μηκος
Τρεχει 5 μηνες με φιλτρο fluval fx5 Εχω μεσα 13 στερμπαι 8 αρλεκινους Και 2 περλ γκουραμι που μαλλον θα φυγουν Ποσους αρλεκινους κ στερμπαι μπορω να βαλω ακομα; |
|
||||
|
||||
![]()
ελα βρε τοσο καιρο εισαι εδω μεσα,δεν εχεις καταλαβει ακομα τι παιζεται;
![]() ειναι συνθετο ζητημα αυτο,δεν υπαρχει καποια στανταρ σιγουρη απαντηση γιατι εξαρταται απο πολλους παραγοντες. και τα λιτρα σου,και το ειδος των ψαριων,και το φιλτρο σου ,και κυριως οι ρουτινες σου και το ταισμα που κανεις,τοσο σε ποσοτητα κ συχνοτητα,οσο και το ειδος των τροφων που χρησιμοποιεις.ακομη κ η θερμοκρασια παιζει σημαντικο ρολο οπως και οι υπολοιποι παραμετροι του νερου... με τον εξοπλισμο που γραφεις σε αυτα τα λιτρα,θα εκανα το κοπαδι 15 -16 ατομα στα κορυντορας και αλλους τοσους αρλεκινους.(χωρις να θυμαμαι προφιλ απεξω τωρα,θα πρεπει να δεις τις συμβατοτητες σε παραμετρους.) αλλα,θα πρεπει να το κανεις σταδιακα.μην προσθεσεις πολλα ψαρια μαζι με τη μια και ταυτοχρονα θα κανεις και μετρησεις και αυτες θα σου δειξουνε αν εισαι καλα η οχι. μην το φορτωσεις παρα πολυ,γιατι υπολογισε και τις γεννες που θα εχεις και γεννες σημαινει πολυ συχνο ταισμα . αλλα κ παλι,αυτο ειναι προσωπικη γνωμη.οπως σου ειπα δεν υπαρχει κατι στανταρ. και τωρα που το σκεφτομαι,τους αρλεκινους θα τους εβγαζα και θα εβαζα ενα κοπαδι οτοκυκλους σαυτους τους αριθμους... |
|
|||
|
|||
![]()
Ρωταω γιατι
Εχω δει στον ιδιο ακριβως εξοπλισμο Να φιλοξενουντε πανω απο 60 ψαρια Αρλεκινοι/στερμπαι/καρδιναλιοι κ απειρες Ρεντ τσερυ για χρονια χωρις προβληματα Εγω απλα σκεφτομουν για 20 κ 20 κ καμια γαριδα Οι μετρησεις μου ειναι πολυ οκ Εκτος απο τα νιτρικα που κοντευω τα 25 Με υγρο τεστ τις σαλιφερτ ισως απο υπερβολικο Ταισμα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή η μέτρηση όμως δείχνει πως έχεις ιχθυοφόρτιση μεγαλύτερη από ότι μπορεί να καλύψει το ενυδρείο σου , άρα θα πρέπει να μειώσεις και όχι να αυξήσεις, εκτός και αν κάνεις συνέχεια αλλαγές, που σημαίνει μεγαλύτερη απασχόληση από μεριά σου και ότι άλλο συνεπάγεται
|
|||
|
|||
![]()
Απο υπερβολικο ταισμα ας πουμε αποκλειετε να ειναι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειπα πως σκεφτομαι να αυξησω οποτε περιμενω
Κ ξαναρωταω αποκλειετε να ειναι απο υπερβολικο ταισμα; Επισης σε τι οφειλετε το οτι δε μπορω να αυξησω τα ψαρια; Λογο χαμηλης βιολογιας ας πουμε; Η τι αλλο; |
|
||||
|
||||
![]()
η αυξηση που λεω στο προηγουμενο ποστ,δεν ειναι τα δυο-τρια ψαρια παραπανω,μιλαω για τους αριθμους που εγραψες εσυ πιο πανω.(60 κλπ)
ουτε λεει κανεις πως δεν μπορεις να αυξησεις τα ψαρια.σου εγραψα τι θα εκανα εγω προσωπικα κ σου ειπα κ τους λογους. εσυ αν θες μπορεις να βαλεις κ 200 ψαρια μεσα ![]() το ποσα θα μεινουν τελικα κ για ποσο,ειναι αλλο θεμα ![]() το γιατι φτανουν τα νιτρικα σου 25 εσυ το ξερεις. εσυ κανονιζεις κ το ταισμα κ τις αλλαγες κ την καθαριοτητα του ενυδρειου σου. παρε τη φορμα απτις παρουσιασεις κ συμπληρωσε τη εδω αν θες να παρεις πιο συγκεκριμενες γνωμες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση περι τεστ | nio1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-12-13 20:35 |
Ερωτηση περι φιλτρου | mantharas2001 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-04-09 19:06 |
Ερωτηση περι φιλτρου | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-02-09 09:15 |
μια ερωτηση περι Acei | saxo_29 | Malawi | 2 | 06-10-08 14:21 |
Ερωτηση περι MOONSTONE | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-07-06 23:12 |