|
![]() |
#1 |
pet shop θεσσαλονικη
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια ειμαι φοιτητης στην σαλονικη...εφερα το ενυδρειο απο το πολη μου το ετοιμασα... εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο pet shop;;;(προτεινεται μου μαγαζια στην ανω τουμπα και κεντρο..)
ευχαριστωω... |
|
Εμφανίσεις: 6907
|
|
|||
|
|||
![]()
azores(μποτσαρη) ,aquavivere.gr(κοντα στο κοσμος αλλα κανει κ αποστολες) ,prima pet(petcumulus.gr)(ειναι κοντα στο ραδιο σιτυ στη βασ.ολγας), blue fish(νομιζω ευοσμο ),amazonios(τσιμισκη κοντα στη χανθ) ,ΙΚΕΑ (εχει ωραια υδροβια φυτα π κανουν καποια και για ενυδρειο ) , igna.gr(κομωτινη αλλα στελνει και ψαρια ) ,my pet(κων.καραμανλη ) , quicko (αριστοτελους και γεωργικης σχολη) , aqua medor (δε θυμαμε π κοντα ειναι)
Τι ψαρια θα βαλεις? |
|
|||
|
|||
![]()
εε δεν ξερωω σκεφτομαι να βαλω 2-3 guppy ή εναν αρσενικο μονομαχο.. εχεις να προτεινει κατι??
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσα λιτρα ενυδρειο παραμετροι νερου?
|
|
|||
|
|||
![]()
25 λιτρα...τι εννοεις παραμετροι;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ph,gh,kh τωρα σε 25 λιτρα ψαρια δυσκολα καλυτερα γαριδες red cherry και σαλιγκαρια ή μονο γκαπυ αρσενικα 3-4 γιατι αν αρχισουν η γεννες θα εχεις θεμα σε τοσο μικρο ενυδρειακι.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελιος φιλικα στα 25 λιτρα δεν μπαινει ουτε ο μονομαχος ουτε τα γκαμπι ουτε καποιο αλλο ζοντανο αλλα αφηνω τους ποιο εμπιρουσ για να σε κατευθινουν σωστα ολοι ετσι αρχισαμε παντος μην φοβασε οσο ζεις μαθενεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ PET SHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (help) | mill | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-10 10:43 |
E-Shop????? | simon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 03-09-09 03:41 |