|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κοκκινο και τι θελει?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ένα φεγγάρι είχα ένα φυτό που μοιάζει πολύ με αυτό, και το είχα πάρει από πετσοπ μάλιστα γιατί μου άρεσε πολύ, δυστηχώς όμως δεν είναι υδρόβιο, είναι υδροχαρή, και σε 1-1,5 μήνα σάπισε, και έχω ξαναδεί να το πουλάνε για μέσα στα ενυδρεία. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ η να βρω το ονομα του τώρα
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη τι θέλεις και μπλέκεις με πρασινάδες?
![]() Το όμορφο αυτό φυτό (ή υβρίδιο του-μάλλον Φιτώνια λέγεται) το είχα σε γλάστρα. Δεν ξέρω αν το πουλάνε για ενυδρείο όπως κάνουν με τις δράκαινες (που είναι υδρόφιλες αλλά όχι υδρόβιες) αλλά μάλλον θα σου χαλάσει σύντομα. Βάλτο σε γλάστρα καλύτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παρότι Αφρικάνος Κλεόβουλε, τα πας καλά με τα μποστάνια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βεβαίως είναι δυνατόν γιατί μπορεί να είχε φυτοφάρμακα ή ορμόνες που στο ενυδρείο μπορεί να φέρουν τη καταστροφή.....
Είμαι γνωστός κρυφομποστανάς εξ άλλου όλα τα αφρικάνικα μου είναι φυτεμένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω πολυ
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο φυτο ειναι αυτο; | klipitiklopos | Αναγνωρίσεις φυτών | 14 | 26-09-12 22:51 |
Ποιο φυτο ειναι αυτο; | lordpektroni | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-01-12 12:36 |
ποιο φυτο ειναι? | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-10-10 17:00 |
Quiz : ποιο φυτο ειναι αυτο; | Raven | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 21-10-08 21:28 |
Ποιο φυτο ειναι αυτο ???...(Dracaena) | X_nikolas | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 18-03-04 14:13 |