Μοσταναδες ποιο φυτο ειναι αυτο?
1 Συνημμένο(α)
Το κοκκινο και τι θελει?
|
Επειδή ένα φεγγάρι είχα ένα φυτό που μοιάζει πολύ με αυτό, και το είχα πάρει από πετσοπ μάλιστα γιατί μου άρεσε πολύ, δυστηχώς όμως δεν είναι υδρόβιο, είναι υδροχαρή, και σε 1-1,5 μήνα σάπισε, και έχω ξαναδεί να το πουλάνε για μέσα στα ενυδρεία. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ η να βρω το ονομα του τώρα
|
Βασίλη τι θέλεις και μπλέκεις με πρασινάδες? :D
Το όμορφο αυτό φυτό (ή υβρίδιο του-μάλλον Φιτώνια λέγεται) το είχα σε γλάστρα. Δεν ξέρω αν το πουλάνε για ενυδρείο όπως κάνουν με τις δράκαινες (που είναι υδρόφιλες αλλά όχι υδρόβιες) αλλά μάλλον θα σου χαλάσει σύντομα. Βάλτο σε γλάστρα καλύτερα ;) |
|
Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ |
Παράθεση:
Παρότι Αφρικάνος Κλεόβουλε, τα πας καλά με τα μποστάνια :D |
Παράθεση:
Παράθεση:
εξ άλλου όλα τα αφρικάνικα μου είναι φυτεμένα :D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εκτός από το αισθητικό μέρος που είναι υποκειμενικό, εγώ αντιμετωπίζω το θέμα "φυτά ή όχι" και από την χρηστική του πλευρά. Έχω γράψει αρκετές φορές την άποψη μου για τη χρησιμότητα των φυτών (όλων των τύπων-και τα φύκη/"άλγες" φυτά είναι) σ' ένα κλειστό υδάτινο σύστημα. Γι αυτό και δεν είμαι οπαδός των λεγόμενων βιοτοπικών ή καλύτερα των ενυδρείων που αντιγράφουν φωτογραφικά ένα κομμάτι ενός βιότοπου. |
Πλακα κανουμε Κλεοβουλε,Μακαρι να μπορουσα να ειχα και φυτεμενα και ολα τα αλλα.Μαρεσουν πολυ.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board