|
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτο μου ποστ παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω τι ψαρια μπορω να βαλω στο ενυδρειο μου ??
Βασικα τι συνδυασμους μπορω να κανω απο οικογενειες ψαριων για ποια ψαρια δεν χρειαζεται να αναφερειτε θα κανω τις επιλογες εγω αναλογα με το ενυδρειο που θα επιλεξω το μονο που με μπερδευει ειναι ποια ψαρια μπορουν να συνδυαστουν?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!
ακριβως! θα πρεπει να μας πεις πρωτα λιτρα και διαστασεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σωστα συγνωμη παιδια εχω υποψην μου ενα 90 λιτρα το οποιο ομως θα χρειαστω χρηματα για να το φερω αρα πιο πιθανι λυση ειναι ενα 75 λιτρο που ειναι πιο σιγουρο....
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσήρθες φίλε μου στην παρέα μας,την πιο μεγάλη και πιο παλαιά παρέα με μέλη που έχουν γνώση για διαφορετικών χωρών ψάρια γλυκού αλλά και υφάλμυρου και αλμυρού νερού ψάρια.Το nickname που έχω δηλώνει την αγάπη μου για την Αφρική χωρίς να δηλώνει και άλλα που μου αρέσουν κι έτσι θα σου προτείνω την Αφρική γιατί η Αφρική είναι έρωτας και δεν χορταίνεται ποτέ ούτε όταν φτάσεις σαν εμένα τα 2.150 λίτρα σε 7 ενυδρεία.Η κοινότητα των Αφρικανών είναι μεγάλη με αρχηγό μας τον Κλεόβουλο που τις γνώσεις του δεν τις χωρούνούτε σε 50 τόμων εγκυκλοπαίδεια.Ότι ενυδρείο και να έχεις από 100 λίτρα και πάνω γίνεται Αφρικάνικο αλλά οι διαστάσεις και τα λίτρα θα μας οδηγήσουν στην κατάλληλη λίμνη για εσένα.Η Αφρική έχει πολύ χρώμα και πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες ψαριών!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε εθχαριστω φιλε για ενα ενυδρειο απο 75 μεχρι 90 λιτρα τι ψαρια μπορω να βαλω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 μήπως δεις κάτι που σ' αρέσει και μετά το συζητάμε περισσότερο ![]() [Πέτρο τι δώρο να σου στείλω για τα καλά σου λόγια? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-02-10 11:41 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.... | stavr0s1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-12-09 00:10 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.. | delpiero | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-08-09 06:56 |
επιλογη ψαριων | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-08 23:47 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |