|
![]() |
#1 |
Αχταρμας ...Κοινος τα θελω ολα!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά λίγο Help..
Είμαι λίγο άπληστος, τα θέλω όλα σε ένα ενυδρείο rio 180. Θέλω να στήσω ένα ενυδρείο με κιχλίδες όπως meeki και ellioti, αλλά θέλω και φυτά μέσα όπως anubias, java fern, java moss,ceratophylumdemersum, ludwigia repens χωρίς να βάλω υπόστρωμα και χωρίς να βάλω co2 μπουκάλα η DIY.Μ αρέσει ποιό πολύ το χαλίκι λέω να βάλω χαλικάκι και όχι άμμο. Τι να κάνω δε μ αρέσει η άμμος!! Επίσης πόσα φυτά μπορώ να βάλω μέσα στο ενυδρείο μου. Σκοπέυω να κάνω online παραγγελία για τα φύτα αλλα δεν ξέρω απο πόσα.. Ευχαριστώ. |
|
Εμφανίσεις: 4182
|
|
||||
|
||||
![]()
Και λιγα θες.
Θα μπορουσες να θελεις και αφρικανες μεσα, και χρυσοψαρα, δισκους, πιρανχας, χελωνες, βατραχια, φιδια κλπ. Ή να θελεις να βαλεις για βυθο αραγωνιτη ή βολους κλπ. Για διακοσμηση κοραλια, καραβια, αυτοκινητα, δυτες κλπ Υπαρχουν πολλες επιλογες οταν τα θελει καποιος ολα. ![]() Και συνηθως αυτο εχει ασχημα αποτελεσματα. Σε ολους τους τομεις, οχι μονο στο ενυδρειο. Ενας σοφος ειχε πει "αν τα ειχαμε ολα, δεν θα ξεραμε που να τα βαλουμε" και δεν ειχε σκεφτει καν το ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι δικες μου κιχλιδες (acei, labido, maison reef, demasoni αφρικανες δηλαδη ακομα χειροτερα) με anubias, willow moss, ceratophylum demersum δεν εχουν θεμα περιεργως δεν τα τσιμπανε καν. Λιγο τα ασει στην αρχη. Ουτε υποστρωμα εχω φυσικα ουτε λιπασμα ριχνω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φίλε κουραμπιε τα δικά σου είναι μικρα ακόμα ![]() θα ανοίξουν τα φώτα μια μερα και θα δεις βουνα στο ενυδρειο από άμμο και φυτα σκεπασμένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι αποχαιρέτησα τις βαλισνέριες στην αρχή και μετά μια ανούμπια
![]() άσε που τα μαλαουι νομίζω σκάβουν περισσότερο από τα καλβους που είχα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγεια και τα χιλια μηνυματα χαχα. Σκαβουν αμε. Οι βαλισνεριες πηραν ποδι δεν μαρεσαν. Καλα αν φανε και ανουμπια τι να πω :/ στη διαιτα τα ειχες.. Χχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου η απληστία κοστίζει , και σε χρήμα και σε χρόνο, χρήμα γιατι θα πληρώνεις συνέχεια για να αγοράζεις και μετα να χαρίζεις και σε χρόνο γιατι θα είσαι συνέχεια πάνω απο το ενυδρείο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aποτελεσματα ψηφοφοριας κοινου | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 57 | 21-03-11 00:01 |
Ψηφοφορια Κοινου για τον διαγωνισμο aquascaping GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 112 | 01-01-11 12:32 |
ριο 180-αχταρμας | maikl | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-01-09 15:30 |