|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε 65 λιτρα ενυδρειο τι λαμπα φθοριου να βαλω 15watt η 24watt ρωταω επειδη εχει μια μπλε και μια ασπρει για να βαλω φυτα για να μην εχω προβληματα
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι φοραει;T5/24W----T8/15 W.τη μπλε την βγαζεις μια day light cool 6400k και μια grolux και εισαι οκ!για τα φυτα εξαρταται τι φυτα θα βαλεις!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κολητες ειναι και λεει 24watt και μαλον που δεν θα βρω ασπρες να τησ προσαρμοσο και λεω να τα ξιλοσω ολα και να παρω μια λαμπα
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι λεπτη ειναι T5!ολα υπαρχουν στην αγορα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λογικα θα ειναι και η δυο μαζι 24watt?
|
||||
|
||||
![]()
η καθε μια αν εχουν μηκος 55 εκατοστα περιπου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως για τις δύο λάμπες θα συμφωνήσω με αυτό:
Παράθεση:
Το ξέρω ότι θα επανέλθεις, το έχεις πει πολλές φορές, πάντως εάν αναφέρεσαι σε απλές πυρακτώσεως με την ενεργειακή απόδοση που έχουν η άποψή μου είναι ότι δεν...
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω κολλημα να ασχοληθω με αυτο το κομματι, αλλα τωρα μπορω να το κανω σοβαρτερα νομιζω... απλα θα επανελθω...
Παράθεση:
βασικα δυο που μελετω ειναι ιωδινης και αλογονου με προτιμηση μαλλον στη δευτερη, ομως ετσι οπως πειραματιζομαι και οι απλες μαλλον κανουν, απλα η ενεργειακη αποδοση τα χαλαει μια και αφ ενος ειναι πιο ενεργοβορες απο αυτο που πραγματικα δινουν, και αφ εταιρου το υπολοιπο ειναι θερμοτητα (οπως ο Ηλιος καιει για να μας φωτιζει και να μας ζεσταινει ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατασταση κλασικης λαμπας φθοριου ? | theodor77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-08-13 00:32 |
αλλαγη λαμπας | ανδρεα | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-01-13 21:43 |
Αλλαγη λαμπας | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-12-10 01:10 |
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 10-11-10 09:41 |
Αλλαγη Λαμπας | Firfirikof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-07-07 19:06 |