|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 50x30x35 Όγκος: 50 λίτρα περίπου Κατηγορία: LAKE TANGANYIKA Φυτά: Anubias nana, Anubias congensis Ψάρια / Άλλα είδη: 4 Neolamprologus Multifasciatus 1M 3F πιστεύω Διακοσμητικά υλικά: Λευκή χαλαζιακή άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1x15w daylight Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: EHEIM aquacompact60 Θερμοστάτης: Eheim jager 75w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 30% κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία: 25 βαθμοί Άλλες πληροφορίες: Το ενυδρείο στήθηκε πριν τρεις μέρες που αποφάσισα ότι θα μπουν κοχυλόψαρα. Το φίλτρο είχε στρωθεί ήδη. Τα ψαράκια μπήκαν χθες Φωτογραφία: __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
και ένα βίντεο από χθες που μπήκαν στο ενυδρείο
http://www.youtube.com/watch?v=pmiiGfnOJBE |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλες γεννες!
![]() Παρατηρηση: αν δεν θελεις να εχεις γρηγορα αλγες (που θα εμφανιστουν ετσι κι αλλιως), μειωσε λιγο τη φωτοπεριοδο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ! Αν και δεν μπορώ να αναγνωρίσω το αρσενικό πιστεύω ότι είναι το ποιο μεγαλόσωμο γιατί τα άλλα τρια έχουν το ίδιο μέγεθος. Στο βίντεο είναι αυτό που φαίνεται αριστερά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aias.george : 21-06-13 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν φιλαρακι!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ αποφασιζεις. Απλα να σου πω στο δικο μου εχω 6 ωρες και 14w σε 60 λιτρα. Υποψια αλγης υπαρχει, αλλα ελαχιστη προς το παρον. Στο μελλον θα δειξει, εφοσον η αλγη θα εμφανιστει θελω δε θελω, οπως και σε ολα τα αφρικανικα ενυδρεια. Το ενυδρειο τρεχει κανενα 4μηνο, παντως.
Οτι και να κανεις, να το κανεις πολυ σταδιακα. Ενα τεταρτο μειωση ανα 3 ημερες ειναι καλα, νομιζω.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φίλε μπράβο σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το νεο ενυδρειο σου.Οσο για τα κοχυλια και την διακοσμηση μην ασχολεισαι καθολου.Οσο κι αν ασχοληθηκα τα βρηκα μετα εντελως αλλιως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πορεία του ενυδρείου μια εβδομάδα μετά. Η μεγάλη πέτρα που είχα δεξιά μπήκε αριστερά γιατί από πίσω θέλω να βάλω το μπαστούνι του φίλτρου. Για νέο φίλτρο πήρα ένα fluval 206 για να αντικαταστήσει το παλιό γιατί είναι μικρό πλέον
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εκανες και αναβαθμισες το φιλτρο, γιατι δεν ξερεις ποσα θα γινουν τελικα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι άσε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Εύχομαι μόνο να δω γέννες πιστεύω να υπάρχει αρσενικό. Πάντως όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να τα αναγνωρίσω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ενηλικιωθουν, δεν θα σου αφησουν περιθωρια αμφιβολιας τα αρσενικα. Γινονται πολυ μεγαλυτερα απο τα θηλυκα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή για multies | silve992 | Διατροφή | 6 | 17-04-13 16:38 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies και φυτα | gangrel | Malawi | 3 | 03-04-07 21:13 |