|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά άδειαζω το 60αρι και δεν ξέρω τι να βάλω. Για ρίχτε καμία ιδέα. ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι είχες πριν και τι διαστάσεις έχει?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 60χ30χ35 και το είχα γεννηστρα για τα σκαλαρακια μου αυτο το καιρο. Τα σκαλαρακια τα δίνω τώρα οπότε μένει άδειο.
------------------------- Γαριδαδικο εχω. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 07-05-13 στις 12:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι πως θελεις να το κανεις. Φουλ φυτεμενο, λιγο φυτεμενο, καθολου φυτεμενο, να βαλεις μονο ριζες, μονο πετρες, τιποτα...
Να βαλεις οτι εχεις διαθεσιμο και τι ειναι αυτο (βυθος, διακοσμιση). Να παρεις τα παντα απο την αρχη...πες λιγα πραγματα παραπανω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Έχω σκεφτεί και για έναν μονομάχο. Πιστεύεις οτι με παίρνει και για θυληκιες; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 07-05-13 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφησε τον κανενα δίμηνο και στη συνέχεια προσθέτεις τις κυρίες... Στην κατηγορία των bettas, μπορείς να βρεις αρκετά παραπλήσια θέματα συγκατοίκησης ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68831 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64842&page=4 κλπ...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο καθένας θα σου πει τον "πόνο του"...ας σου πω κι εγω τον δικό μου!
![]() Αρσενικό betta με 2-3 θηλυκιες - φουλ φυτεμένο! ![]() (οι διαστάσεις ειναι ότι πρέπει, κυρίως από πλευρά ύψους)
|
||||
|
||||
![]()
Α συγνώμη, βάλε τότε πάφερ έχεις νομίζω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παφερ είχα πριν κανά χρόνο αλλα είναι δύσκολα στην διατροφή τους και αυτο με είχε κουράσει. Ειδικά το καλοκαίρι που δεν μπορείς να φύγεις ούτε 3 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάντο φυτεμένο γαριδάδικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι άλλο. Αυτο ξεστηνεται γιατι πρόσφατα έστησα το τέταρτο ενυδρειο στο σπιτι και η γυναίκα μου γαβγιζει. Οπότε οτι λέμε μεταξύ μας και θα δω εγω τι θα κανω. ....!!
------------------------- Θέλω κάτι άλλο.τα έχω αυτά στο μεγάλο. Θέλω κάτι με ιδιαίτερη συμπεριφορά. Τα Μουλτις και ο μονομαχος μου άρεσαν σαν ιδέες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 07-05-13 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και τα δυο τα εχω φιλοξενησει (Multies εχω τωρα και Μονομαχο ειχα στο παρελθον, αλλα θα ξαναεχω καποια στιγμη στο μελλον), ειναι επιλογες που δεν μετανοιωνει κανενας. Πολυ ενδιαφερουσες συμπεριφορες, ωρες να εχεις να τα παρατηρεις.
|
|||
|
|||
![]()
Endlers
![]()
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
αποφασισα για μουλτις αλλα δεν βρισκω πουθενα... πηγα σημερα σε τεσσερα πετσοπ και πηρα τηλ σε αλλα εξι και δεν ειχε κανενας....εβαλα και αγγελια αλλα τιποτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω μονο 2 μηνες τα δικα μου και ειναι ανηλικα, οποτε δεν γεννησαν ακομα. Αλλα θεσσαλονικη ξερω μαγαζι που εχει και στελνει αν θελεις.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτε μια ιδέα στο πως είναι μέχρι τώρα. Θέλει κάποιες αλλαγές και κάποιες προσθήκες ακόμα. Το νερο είναι ακόμα θολό. Αύριο που θα έχει καθαρίσει θα βγάλω καλύτερες. Για πεστε. ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι το εκανες! Βαλε κι αλλα κελυφη και μολις βρεις τα ψαρακια, μπλουμ μεσα!
Ειναι λιγο μεγαλα μερικα κελυφη απ' οτι φαινεται ε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μερικα οντως ειναι πολυ μεγαλα... οταν βρω και αλλα θα κανω μια εκκαθαριση για να αφησω τα καλυτερα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει πολυ εμενα, παντως.
Αν βρεις αρκετα κανονικου μεγεθους (γυρω στα 2.5 εκατοστα ανοιγμα εισοδου να υπολογιζεις - ουτε πολυ μικρα, ουτε πολυ μεγαλα), βγαλε τα μεγαλα καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απίθανο έγινε!!!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ.... τα ψαρακια περιμενουμε τωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκες τελικά ψάρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κανονισει για ενα χαρεμακι μουλτις με ενα παληκαρι.....αυριο-μεθαυριο θα εχω ενοικους στο ενυδρειο...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα και όχι μόνο ... | Γιώργος Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 26-04-18 17:25 |
Προτάσεις για 750 λίτρα! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 10-12-08 20:29 |
Προτάσεις για 80 λίτρα | Moutralewn | Malawi | 1 | 24-07-08 19:09 |
Προτάσεις για 35 λίτρα... | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-10-06 14:05 |
προτάσεις για 12 λίτρα? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 15-10-06 01:08 |