|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όλο τα κουβεντιάζω αλλά δεν τα έχω συστήσει.
είναι υπεύθυνα για το "κόλλημά" μου με το ενυδρείο. είναι πολυαγαπημένα και πανέμορφα. όταν πήρα το ενυδρείο για να τα μεταφέρω από το 30άρι που τα είχε καταδικάσει η άγνοιά μου, πολλοί μου έλεγαν: θα χαραμίσεις ολόκληρο ενυδρείο για χρυσόψαρα? ποτέ δεν το κατάλαβα κι ακόμα δεν το καταλαβαίνω. επειδή μιλάμε για πολλά άλλα ψαράκια αλλά αραιά και που, για χρυσόψαρα, είπα να τα παρουσιάσω, να προσθέσω ένα δράμι υπέρ τους στην ζυγαριά των συζητήσεών μας. σκέφτομαι να πάρω κάποιο ακόμα αλλά θα το αποφασίσω προσεκτικά. η διακοσμητική και η φωτογραφική τέχνη ταλαιπωρούνται στα χέρια μου, οπότε ζητώ την επιείκειά σας. θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται και να με συμβουλεύσετε για ότι νομίζετε ευχαριστώ Πληροφορίες: Λειτουργεί από το 2009 Ειδος ενυδρείου: κατασκευή με παραγγελία Διαστάσεις:μ.1,20 Χ υ.0,50 Χ π.0,40 Όγκος: 240λ. μεικτά Ποικιλιες χρυσοψαρων: 1 common, 1 comet, 1 ryukin ? ¶λλοι συγκάτοικοι : 3 zebra snails Φυτά: anubia, crinum thaianum, echinodorus, cryptocoryne, +? Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι , ξύλα mopani (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: 2 λάμπες aqua glo 40w η μία (τώρα έχει χαλάσει η μία) Διάρκεια φωτισμού: 11.00-20.30 Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις: εξωτερικό φίλρο Fulval 305, εσωτερικό μάρκας ? Μέσα Θερμανσης: Μέσα Ψύξης: Λίπανση: μια φορά τον μήνα υγρό ferropol της jbl Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):-λιγότερο από 10 Αλλαγές νερού(% και συχνότητα): 30%/εβδομάδα Θερμοκρασία (μέση τιμή):19c ¶λλες πληροφορίες: |
|
||||
|
||||
![]()
MΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ κουκλια τα χεις!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ! δεν συγκρίνομαι με τα δικά σου επιτεύγματα αλλά το παλεύω σαν μεγαλώσω χα χα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο και προσεγμενο,να χαιρεσαι τα ψαρακια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, μ' αρέσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαρια μου ,σε συγχαιρω ,τα εχεις σε πολυ ομορφο χωρο,τα καλυτερα ψαρια ...ειναι αυτα που αρεσουν στον καθε ενα μας
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες τωρα?
Αφου δεν τον πειραζουν και δοξα τω θεω να λες.
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαίρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο,μπραβο!βγαλε ομως και καμια κοντινη φωτο τα ψαρακια που μου αρεσει να τα βλεπω πληηηζ...
(αυτο το ξυλο που ειναι ετσι ορθιο με τρομαξε μολις το ειδα,για τις κοιλιες τους,ξερω γω...φυλαγε τα ρουχα σου που λενε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω τραβήξει μερικές κοντινές αλλά κινούνται γρήγορα κι επειδή δεν το κατέχω πολύ, βγήκαν κουνημένες. θα ξαναπροσπαθήσω και θα σας τα παρουσιάσω. να κάποιες "κουνημένες" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειο και τα ψαρια σου, μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστώ πολύ!!!
να σου πω την αλήθεια, εγώ όσα ενυδρεία βλέπω τα βρίσκω καλύτερα από το δικό μου, αλλά ήθελα να δείξω οτι χρυσόψαρα και φυτά ταιριάζουν και να μιλήσω λίγο περί χρυσόψαρων που είναι κάπως υποτιμημένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα Μαρακι!Κουκλια!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια Μαρια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τεειο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μαρια πολυ ομορφο το ενυδρειο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
κι εγώ το αγαπώ και μου αρέσει αλλά βλέποντας αυτά του διαγωνισμού.... ε ξέρω πως είναι τα πραγματικά ωραία. εντάξει ο καθένας όσο μπορεί ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |