|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σημερα κάναμε μετακομηση απο σπίτι σε σπίτι και μεταφέραμαι το ενιδριο DIY 200 λυτρα και στο γεμιζμα έκανε ράγισμα πανω ψιλά στην αριστερή μεριά οπος το βλέπουμε ( δεν μπορω να ανεβασω φότο δεν έχουμε Ίντερνετ ακόμα και είμαι απο το κινητό ) ο προβληματισμός μου ειναι τι κάνω τωρα ; Εβαλα ενυδατική συλικονη μαυρη αλλα νομίζω πως θα ανοίξει! Τι κάνω ; ( τα ψάρια τα έχω βάλει με το φυλτρο προσωρινά σε ενα 70 λυτρα )
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βάλεις φώτο δεν γίνεται να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση..
πιθανότατα θες ξεκόλημα και αλλαγή του τζαμιού..
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λες ραγισμα σε ποιο ύψος ; Κάθετα η παράλληλα ; Στην άκρη ; Ακουμπαει σιλικονη ; Ξεκινάει απο τη σιλικονη ; Τι πάχος ειναι το τζαμι ;
|
|
||||
|
||||
![]()
:/ οκ . τα ψάρια με τη να το φτιάξω δεν παίρνουν κάτι στο 70;; ( 2 Severum 2 clownfish 2 Pleco )
------------------------- Κάθετο το ράγισμα δεν ακουμπήσει συλικονη ειναι πανω στο καπάκι , ξεκινάει απο πανω και φτάνει μεχρι την μέση του τζαμιου και το πάρω του ειναι 11 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapngage : 03-03-13 στις 21:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολο φίλε αν φτάνει μέχρι τοσο κάτω βεβαια ειναι χοντρό το τζαμι αλλα δε μπορείς να κανεις πειράματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μόνη περίπτωση να μην θέλει αλλαγή, είναι να εχει αρχή και τέλος το ράγισμα, και μάλιστα να είναι μικρό..
Αν τελειώνει μες την μέση, και να το μπαλώσεις θα προχωρήσει..
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα προσπαθήσω αυριο για φτιαξημο- αλλαγή ... Τα ψάρια μου δεν παθένουν τπτ στο 70;; αυτό ειναι που με καίει και μεχρι ποτε μπορω να τα έχω εκεί ;
Ευχαριστώ για της γρήγορες απαντήσεις σας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αχχχχ τη έπαθα σήμερα(Ράγισμα- ενυδρείου) | karalioman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 15:02 |