|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Αγορασα αυτο το φυτο (http://www.ebay.com/itm/260597934813...84.m1439.l2649) απο το ebay. Δεν αγορασα ομως δυχτακι για να την πιασω καπου κλπ. Η xmas moss αυτη μπορει να πιαστει και με μπετονια ή ποιον αλλο τροπο θα προτινατε? Μια πετρα εχω στο ενυδρειο και μια ριζα. Πανω σε ενα απο τα 2 αυτα θα την πιασω ε?
Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου βαλει και διχτακι μεσα μαζι με το φυτο αλλα και με πετονια πιανεται
|
|
||||
|
||||
![]()
το διχτακι δεν χρειαζεται εκτος και αν θες να τη βαλεις κατω η να κανεις moss wall την δενεις η με κλωστη εγω αυτο εχω κανει η και με πετονια οπως σου αρεσει στο ξυλο παντως κατα την γνωμη μου δειχνει πιο ωραια στο δεσιμο προσεχεις να μην το σφιξεις παρα πολυ και <<στραγγαλισεις>> το φυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω κατα ποσο θα εχει και δυχτακι μαζι, γιατι βλεπω να πουλαει και ξεχωριστα δυχτακια. Απο εκει και περα, αφου πιανεται και με μπετονια ειμαστε καλα. Η κλωστη δεν βγαζει τιποτα κακο για το νερο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Παρασκευη παρελαβα απο αυτον την συγκεκριμενη μοςς και ειχε μεσα διχτακια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτη που εχω βαλει ειναι ενυδρειακη της ADA τωρα με τις κοινες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, καλυτερα μπετονια για σιγουρια, παρα κοινη κλωστη. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ κοινή κλωστή, πράσινη κι όλας, δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα..
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα απο ebay.... | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-05-11 09:23 |
Java moss ebay... | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-03-11 16:02 |
προταση για αγορα ph meter απο ebay | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-05-08 21:55 |