Αγορα moss απο ebay.
Καλησπερα σε ολους. Αγορασα αυτο το φυτο (http://www.ebay.com/itm/260597934813...84.m1439.l2649) απο το ebay. Δεν αγορασα ομως δυχτακι για να την πιασω καπου κλπ. Η xmas moss αυτη μπορει να πιαστει και με μπετονια ή ποιον αλλο τροπο θα προτινατε? Μια πετρα εχω στο ενυδρειο και μια ριζα. Πανω σε ενα απο τα 2 αυτα θα την πιασω ε?
Ευχαριστω. |
Θα σου βαλει και διχτακι μεσα μαζι με το φυτο αλλα και με πετονια πιανεται
|
το διχτακι δεν χρειαζεται εκτος και αν θες να τη βαλεις κατω η να κανεις moss wall την δενεις η με κλωστη εγω αυτο εχω κανει η και με πετονια οπως σου αρεσει στο ξυλο παντως κατα την γνωμη μου δειχνει πιο ωραια στο δεσιμο προσεχεις να μην το σφιξεις παρα πολυ και <<στραγγαλισεις>> το φυτο
|
Δεν ξερω κατα ποσο θα εχει και δυχτακι μαζι, γιατι βλεπω να πουλαει και ξεχωριστα δυχτακια. Απο εκει και περα, αφου πιανεται και με μπετονια ειμαστε καλα. Η κλωστη δεν βγαζει τιποτα κακο για το νερο?
|
Την Παρασκευη παρελαβα απο αυτον την συγκεκριμενη μοςς και ειχε μεσα διχτακια
|
Παράθεση:
Αυτη που εχω βαλει ειναι ενυδρειακη της ADA τωρα με τις κοινες :confused: μη σε παρω και στο λαιμο μου πετονια για πιο σιγουρια |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Εγώ χρησιμοποιώ κοινή κλωστή, πράσινη κι όλας, δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.. ;)
|
Παράθεση:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.:p |
Καποιες κλωστες λιωνουν, αλλες σπανε μετα το λιωσιμο μερους τους, κι αυτες μπορει να μπλεξουν καποιο ψαρι (εμπειρια με ψαρι φιλου) ή να το καταπιει κανενα χαζοψαρο.
Η πετονια ειναι πιο σιγουρη και πιο ανθεκτικη. |
Φιλε μου στρατηγε.O aquaticmagic,αν ειδες,πουλαει ενα πρασινο πλεγμα για τις moss απο το οποιο τυγχανει να εχω παρει εγω και μου εμεινε γυρω στα 2 μετρα.Μηπως θα ηθελες λιγακι????:smt106
|
χαχαχ! Αμα το χρειαστω θα σου πω....:D
Να εισαι καλα, σε ευχαριστω. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board