|
![]() |
#1 |
Ώρες για τάισμα!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σε όλους! Έχω κάνει ένα ενυδρείο πρόσφατα με ψαράκια Tanganyika. Έχω ένα δίλλημα για τις ώρες που πρέπει να τα ταίζω. Κατ' αρχήν αν πρέπει να τα ταίζω μία ή δύο φορές την ημέρα. Σε άλλα post διάβασα ότι είναι προτιμότερο να τα ταίζω δύο φορές. Αν το ακολουθήσω δεν ξέρω τι να κάνω με το φωτισμό. Τα φώτα τα έχω ρυθμίσει να ανάβουν στις 3 το μεσημέρι και να σβήνουν στις 12-12.30 το βράδυ. Αν ταίζω τα ψαράκια κάθε 12 ώρες θα πρέπει να τα ταίζω μία φορά με σβηστά φώτα. Είναι σωστό αυτό; Μήπως να μειώσω το χρονικό διάστημα μεταξύ των 2 ταισμάτων ώστε να ταίζω πάντα με φως;
|
|
Εμφανίσεις: 8014
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην φυση τα ψαρια τρωνε οποτε βρουν την τροφη,με κλειστα τα φωτα μην τα ταιζεις.Και μια φορα ειναι καλα,αλλα αν σε βολευει ταισετα και πριν πας για υπνο.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Τάιζε τα μια φορά λίγη ώρα μετά το άνοιγμα της λάμπας και
μια μία ώρα πριν κλείσει. |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα να τα ταίζω όσο μπορώ νωρίτερα όταν ανάψουν τα φώτα (πιθανότατα κατά τις 5) και λιγότερο το βράδυ πριν σβήσουν τα φώτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο γιατι γινεται ρε παιδια? εχω δει σε πολλα προφιλ ψαριων που λενε οτι ειναι δραστηρια τη νυχτα.και μαλιστα πολλες φορες λενε οτι καλο ειναι να ριχνουμε και λιγη τροφη αφου ειναι δραστηρια στο σκοταδι και βγαινουν για φαι τη νυχτα.
αλλα για καποιο λογο επικρατει η αποψη να ταιζονται με τα φωτα ανοιχτα.για ποιο λογο ισχυει αυτο? γιατι δηλαδη πρεπει να τα συνηθισουμε διαφορετικα αποτι κανουν στη φυση? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστό τάισμα | dimitrisemm | Διατροφή | 20 | 22-11-10 10:11 |
Απορία για τάισμα! | StelMex | Malawi | 3 | 10-03-10 18:31 |
Σκαλάρια και Τάισμα... | greemlin | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 20-07-09 13:45 |
Τάισμα ή όχι? | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-08-08 08:38 |