|
![]() |
#1 |
Το κλιματιστικο κανει δουλεια?
![]() Αξιολόγηση:
![]() τωρα με τουσ καυσωνες που θα ξεκινησουν σκέφτηκα εγω που έχω κλιματιστικο στους πόσους βαθμουσ να το βάζω όταν ξεπερναει τουσ 30 βαθμους?
|
|
Εμφανίσεις: 8579
|
|
||||
|
||||
![]()
Oσους σ' αρεσει! Εκτος και αν λες για το ενυδρειο, παει αναλογος με τι θερμοκρασια θες να κραταει το νερο, γιατι αυτο θα πρεπει να το δεις στην πραξη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δλδ να ανεβαινει 30 και εμεις να το κατεβαζουμε παλι στους 26. Αν ειναι να ψυχεις με airco πρεπει να ειναι μονιμα σε λειτουργια ετσι ωστε να εχει σταθερη θερμοκρασια το δωματιο και κατεπεκτασιν το ενυδρειο. Αν γινει καμια διακοπη ρευματος, κλειδαμπαρωνεις να μη χαθει η δροσια, εχεις αεραντλια μπαταριας σε λειτουργια αν γινεται, και ανοιχτο καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω! το ενυδρειο το έχω στους 27 αλλα κάποια στιγμη το θερμομετρο για το ενυδρειο εγραφε 28..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εχεις στους 27?
|
||||
|
||||
![]()
την θερμοκρασια εννοει
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι 27 βαθμους έχω την θερμοκρασια του ενυδρειου.με τον θερμοστατη ρυθμισμενο στουσ 26,7..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυκλοφορητης SEN HJ-1141. Κανει δουλεια? | diaton101 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-12-10 20:59 |
Η δουλεια μου | Raven | Επί παντός επιστητού | 53 | 15-10-10 09:25 |
νερο απο κλιματιστικο | josephjuve | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 27-05-09 13:40 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |