|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα , εχω το hailea f60 με το μαμισιο φιλτρακι και με ενα resun magi-380 τι προτεινετε να βαλω σε αυτα τα λιτρα ????
http://www.hailea.com/e-hailea/product1/F60.htm
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να βάλεις ένα κοπαδάκι νεον....ή μερικα ζωοτόκα όπως μόλυ, πλάτυ, γκάπυ!!! Υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί θα σου πουν και οι άλλοι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση σου , σιγουρα ομως νεον δεν μπαινουν σε 60 λιτρο γιατι ειναι κοπαδοψαρο και θελει μεγαλθτερο ενυδρειο . οσο για τα αλλα που ειπες ηταν η πρωτη ιδεα μου αλλα ηθελα να δω γενικα τι δυνατοτητες υπαρχουν στα 60 , ας πουμε ενα ζευγαρι aristogramma ? ή ενα χαρεμι multies ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εναν πανεμορφο betta που θα ειναι βασιλιας σε αυτα τα λιτρα!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μονομαχο θα προτεινα και με κανενα θυληκο μεσα
γεματο με φυτα επιφανιας και κερατοφυλλο και μπορεις να βαλεις και μια ομαδα κοριντορας |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παλι θα σου ελεγα να βαλεις ενα χαρεμι γκαπυ και στην συνεχεια να κρατας τα ομορφα αρσενικα και τα υπολοιπα να τα χαριζεις και μερικες γαριδες .... αλλα για τα γκαπυ θα πρεπει να προσεχεις τον αριθμο τους μεχρι 2 χαρεμια εγω θα αφηνα μεσα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Τι μου προτεινετε να βαλω μεσα??? | ΗΛΙΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-10-10 20:53 |
Eνυδρειο 20lt τι ψαρια μπορω να βαλω μεσα ? | pantelisx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-06-10 10:50 |
τι να βαλω μεσα σε 100 λιτρα??.. | DIMITRIUS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 30-05-10 13:47 |
Να τα βαλω μεσα? | axinos | Ζωοτόκα | 3 | 16-04-09 15:31 |