|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Το αποφασίσαμε, κι αφού ψάξαμε στο ιντερνετ πληροφορίες για τη συντήρηση τους, με άκρατο παλιμπαιδισμό παρουσιάζω τους/τες (ακομη δεν ξέρω φυλο) Λουκυ-Λουκ. Στο πετ μας είπαν ότι δεν είναι η ράτσα νάνου, αλλά μεσαία προς μικρά και θα μεγαλώσουν λίγο ακόμη. Απο ψάξιμο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πιστεύω ότι είναι πάντως νάνοι, οι ολλανδικοί που δεν θα ξεπεράσουν το 1 κιλό. Τώρα είναι 2 μηνών, και όταν τα βγάζουμε έξω, μετά πρέπει να σκουπίζουμε όλο το σαλόνι απο τα κακάκια..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα.. να τα χαιρεσαι..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το καφέ είναι τελικά αρσενικό ενω το μαυρο θηλυκό. Ο καφέ έγινε τριπλός σε μέγεθος με τεράστια αυτιά ενώ η μαυρη έμεινε όπως ήταν. Το λυπηρό είναι ότι μάλλον θα χωρίσουν (κοιμόντουσαν αγκαλιά και έπαιζαν μαζί) γιατί η μαύρη αρρώστησε και τώρα νοσηλεύεται σε κτηνιατρίο με αμφιβολλες προοπτικές ίασης.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τα κουνελάκια σου!!!
Προσοχή στα καλώδια, έπιπλα, πόρτες, χαλιά. Εγώ στην αρχή το είχα μία εβδομάδα στο κλουβί (κάπου το διάβασα) για να μάθουν να μην λερώνουν έξω.
|
||||
|
||||
![]()
ευχομαι περαστικα...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε παιδιά αλλά τα νέα άσχημα....
![]() Δε θέλω να αφήσω μονο του τον κούνελο ![]()
|
|