|
|
||||
|
||||
![]()
θελω να βρω ενα τροπο με τοn οποιο να γινεται πιο ευκολα το γεμισμα του ενυδριου μου.με το αδειασμα δεν εχω προβλημα γιατι το κανω με τη σκουπα και μια λεκανη.το γεμισμα ομως επειδη το ενυδριο βρισκεται σε υψος 1.6 μετρα περιπου απτο πατωμα ειναι πιο δυσκολο.πρεπει να κραταω τη λεκανη ακομα πιο ψηλα ωστε να μπορω να ριξω το νερο με το σωληνακι της σκουπας.και το να κρατας 20λτ νερο σε υψος 1.80 με 1.90 δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.τη λεκανη δε μπορω να την ακουμπησω πανω απτο καπακι φυσικα γιατι θα σπασει,ραφι δεν υπαρχει πιο χαμηλα ωστε να την ακουμπαω οποτε να το προβλημα.δοκιμασα να συνδεσω το σωληνα της σκουπας που εχω με τη αντλιουλα απτο παλιο εσωτερικο φιλτρο μου αλλα δυστηχως δεν ειναι πολυ δυνατη και δε μπορει να τραβηξει το νερο τοσο ψηλα.η αποσταση που δοκιμασα απτη λεκανη μεχρι το χειλος του ενυδερειου ειναι γυρω στα 80 με 90 εκατοστα.τι αντλια πρεπει να βαλω ξερεις κανεις?υπαρχει κατι ειδικο γιαυτη τη δουλεια η κανει μια οποιαδηποτε αντλια αρκει ναναι δυνατη?
σκεφτομαι να παρω ενα απτα μεγαλα πλαστικα μπουκαλια νερου που βαζουν σε γραφεια κλπ και να συνδεσω σωληνα εκει και αντλια ωστε να γινεται η δουλεια πιο ευκολα και να μπορει να την κανει και καποιος αλλος εκτος απο μενα.οποιαδηποτε ιδεα,καλοδεχουμενη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρυση δεν εχεις κοντα?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
σκαλα υπαρχει αλλα δυστηχως ο χωρος εδω δε βοηθαει.ασε που αν λειπω εγω και χρειαζεται να γινει αλλαγη τι θα πω σε οποιον ειναι στο σπιτι?παρε τη σκαλα γεμισε τη λεκανη ρουφα και κατσε εκει μεχρι να γεμισει?
![]() σωστος!ειδα τα λινκ τωρα,αυτο θελω,σας ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tην μεσαια να παρει γιατι με 1.5 μετρο μανομετρικο πιθανον να μη φτασει στο 1.60 υψος που θελει
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη διαμορφωσης ενυδρειου | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 104 | 12-06-11 11:26 |
γεμισμα ενυδρειου | mao | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 11:28 |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |