|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω προγραμματίσει ένα ταξίδι σε κανένα μήνα περίπου για
Θεσσαλονίκη, σκέφτομαι ότι είναι καλή ευκαιρία για κάποια ψώνια Live stock που είναι δύσκολο να βρω εδώ στη Κύπρο στις τιμές που έχουν τα πετσοπ της συμπρωτεύουσας. Το ταξίδι μου έχει την ιδιαιτερότητα ότι η επιστροφή μου είναι Κυριακή πρωί, που σημαίνει ότι τα ζωντανά στη καλύτερη θα μπουν σε ενυδρείο γύρω στις πέντε το απόγευμα τις ίδιας μέρας. Τα ψάρια που υπολογίζω να μεταφέρω είναι κάποια είδη πλέκο ένα L190, ένα L018 και ενδέχεται μερικά L066. Δώστε ότι ιδέα έχετε για να μπορέσει να γίνει αυτή η μεταφορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως μεταφεροθν ολοι... φελιζολενιο κουτι και μεσα τα ψαρια...
σκεψου ποσες ωρες κανουν να ερθουν απο κινα και αλλου...!!! δεν ειναι και τραγικα πολλες ωρες...
|
|||
|
|||
![]()
σε περίπτωση που μπορέσει κάποιος να τα έχει στο ενυδρείο του και να γίνει το πακετάρισμα το πρωί της Κυριακής.... βολεύει περισσότερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
κουτι φελιζολ αλλα και βαζουν ενα υγρο που δεν θυμαμαι πως το λενε ειναι κατι σαν λεξοτανιλ για ψαρια και φυσικα οχι πολλα ψαρια σε μια σακουλα επισης η σακουλα καλο ειναι να μην εχει γωνιες!!!!
νομιζω αυτα αρκουν για μια σωστη αποστολη εκτος <<εδρας>>
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Μία σκέψη που κάνω είναι η διατήρηση των ψαριών το σάββατο σε πλαστική λεκάνη που θα τρέχει με το νερό από το πετ συν νερό φρέσκο με αντιχλώριο ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο (θα ζητήσω υλικά από το πετσοπ και ελπίζω να μου δώσει) και ένα μικρό θερμοστάτη που θα φέρω μαζί μου από Κύπρο. Και τη Κυριακή που θα ταξιδέυσω να κάνω χρήση κουτιών φελιζωλ και ταμπλέττων οξυγόνου. Εννοείται ότι δεν θα ταίσω ούτε το σάββατο ούτε την Κυριακή. Τι λέτε είναι εφικτή η μεταφορά έτσι; |
|
|||
|
|||
![]()
θα έλεγα να βάλεις καμμια αγγελία... πιθανώς και να βρεθεί κανείς να τα φιλοξενήσει για κάποιες ώρες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
δύο εβδομάδες πριν ανέβω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 27-02-11 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |
Μεταφέρω ψάρια και φυτά από 50λιτρο, σε 100λιτρο | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-03-07 11:13 |