|
|
||||
|
||||
![]()
Επειτα απο μια περιπλανηση στον χωρο της παροχης co2 ειμαι στο τσακ στην αγορα εξοπλισμου αλλα η αγνοια με φρεναρει.δωστε μου λοιπον τις γνωσεις σας στο θεμα co2.να προχωρησω στην αγορα η' βαζω μπελα;ποια θα ειναι τα παραπανω οφελοι σε σχεση με το excel που χρησιμοποιω;αυτα πανε κ μαζι;επισης αν υπαρχει ενας οδηγος συναρμολογησης.εγω αν προχωρησω σε αγορα,παιρνω δικιλη μπουκαλα,ηλεκτροβανα,μανομετρα,ανεπιστροφη βαλβιδα,περα απο κει χρειαζομαι σωληνα παροχης που λογικα θα βρω σε ενυδρειακα,διαχυτηρα co2 κ μετρητη φυσαλιδων ετσι;το θεμα μου ειναι πως συνδεονται κ που τοποθετουνται αυτα!αν μπορει κ θελει καποιος ας με βοηθησει!ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45544
ρωτα και εδω.αυτη τη δουλεια κανει ο φιλος μας |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.papillonpet.de/Download/CO2BoxD.pdf
λοιπον εγω την εβαλα πριν ενα μηνα ειναι σε αυτο το ποστ που εκανα πως συνδεουμε την μπουκαλα???? help!!! απο διαφορες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. αν σου αρεσουν τα φυτα και εχεις αρκετα λιτρα νομιζω πως αξηζει τα λεφτα του. οπως δηνουμε λεφτα για α/ο για να εχουν τα ψαρια μας καλητερες συνθηκες ετσι ειναι και η μπουκαλα! δηνει στα φυτακια οτι χρειαζοντε κατα 80% ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 04-11-10 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παρε κ εναν ph κοντρολερ,καλο θα σου κανει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τιμουλα αυτο;;;παμε ψηλα;
|
||||
|
||||
![]()
εγω το εχω με τα φωτα και κληνει το βραδυ για οικονομια.
απλα το νου σου στο πεχα. εγω παραγκειλα ενα ντροπ τσεκερ για να εχω λιγο το κεφαλι μου ησυχο. αυριο ερχετε!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!!!!!! | Δημητρης89 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-06-09 12:20 |
βοηθεια!!!! | Petran22 | ¶λλα ζώα | 5 | 30-10-08 14:18 |
βοηθεια!!! | JEAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-10-08 20:16 |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |