|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό είναι αυτό το φυτό που είναι χαμηλό κι έχει φύλλα σαν τη φυλλωσιά του κέδρου? Έψαξα για φωτογραφία στο ιντερνετ αλλά δεν το βρήκα. Είδα το πραγματικό φυτό σε πετ και είναι πολυ εντυπωσιακό.
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως εννοεις την blyxa japponica ;;
Χωρις φωτογραφια μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εννοεις bolbitis heudelotii ?? αλλα δεν ειναι χαμηλο...
http://www.google.gr/images?hl=el&client=firefox-a&hs=OYC&rls=org.mozilla:el ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν μοιαζει κι αυτο πολυ με το φυτο στο ποστ 5?
https://aquariumpflanzen.net/aquarie...-49.html?ref=3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εδώ είναι τελικά η φωτογραφία του φυτού. Ξέρει κανείς την ονομασία του?
Ευχαριστώ,
|
||||
|
||||
![]()
Selaginella wildenowii
![]()
|
||||
|
||||
![]()
OK Ευχαριστώ, Το αγόρασα χθές και είδα τώρα στο ίντερνετ ότι στην μορφή που συνήθως πωλείται το φυτό ( ένα κλαδί χωρίς ρίζες) είναι αμφίβολο αν θα κατορθώσει να επιβιώσει!!! Έτσι ακριβώς μου το πούλησαν και μου είπανε ότι είναι εύκολο φυτό!!!
|
||||
|
||||
![]()
Από όσα γνωρίζω, είναι ακατάλληλο για ενυδρεία, αφού δεν είναι καθαρό υδρόβιο φυτό. Επειδή όμως το θέμα με ενδιαφέρει, σε παρακαλώ κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη του φυτού.
Σε τι φωτισμό και θερμοκρασία το έχεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η θερμοκρασία, 26 βαθμοί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ήθελα να το παραγγείλω κι εγώ αλλά διάβασα ότι απλά το βάζεις στο ενυδρείο και αργεί απλά να χαλάσει! Ούτε ρίζες βγάζει ούτε αναπτύσεται! Δε ζεί κανονικά έτσι δυστυχώς! Κρίμα γιατί είναι όντως πανέμορφο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μοναχικο Πυρανχα???? | Στελιος | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 23 | 22-12-09 01:07 |
νονο-νονα | kanarini | Άλλα ζώα | 27 | 27-10-08 19:24 |
Όνομα φυτού...? | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-02-07 09:33 |
Μοναχικο red eye | serifios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-12-06 23:42 |