|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες έχω και εγώ ένα μονομάχο ο οποίος είναι αρκετά επιθετικός. Στην αρχή έκανα το λάθος (όπως όλοι οι αρχάριοι χομπίστες που ακούνε το Mr Petshop) και τον έβαλα με άλλα 2 χρυσόψαρα σε 20lt ενυδρείο. ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
Αυτή τη στιγμή έχω ένα ενυδρείο 60lt και ένα 80lt (το 20lt θα το χαρίσω). Το 80lt το αγόρασα μόλις χθές. Σκέφτομαι να το κάνω μόνο φυτά και να βάλω και τον μονομάχο μόνο του. Σε ένα άλλο τόπικ διάβασα κάτι περι φωλιών για μονομάχους. 1. Θα πρέπει να κάνω κάτι "εξτρά" για να έχει ένα σπιτάκι ο μονομάχος μου ή θα του αρκεί που θα έχει αρκετά φυτά; 2. Τώρα που ο μονομάχος θα είναι σε μεγάλο ενυδρείο μόνος του, θα μπορώ να του βάλω κανένα ψάρι άλλο; Ή θα γίνει πάλι μπουρλότο; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το 60αρη ειναι υπεραρκετο, αν και το 80αρι δε νομιζω να τον "χαλασει", μα λαβε υπ'οψιν σου,οτι οι μονομαχοι νιωθουν δυσφορια σε πολυ μεγαλα ενυδρεια! αυτο δε σημαινει πως τα 20λιτρα ειναι οκ! απλα προσεξε να μην εχεις "τρελη"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να χαρισεις το 20λιτρο και να μην βαλεις τον μονομαχο μονο του
σε αυτο;
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα θα ειναι στο 80αρι σου ο μπετακος! ζωη και κοτα....
βαλτου πολλα-πολλα φυτακια...ριζες χαμηλη σχετικα ροη και θα δεις ενα κουκλο να σε ευχαριστει καθημερινα ε την συμπεριφορα του! ![]() αλλημια επιλογη, ειναι να του βαλεις και κανα σαλιγγαρακι, ετσι για να βλεπεις και κατι αλλο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υποθετω οτι στο 80αρι εχεις τα χρυσοψαρα. δεν τιθεται θεμα για τον betta να τον βαλεις εκει καθως αλλες θερμοκρασιες επιζητα και αλλη χημεια νερου. οποτε τον μονομαχο ειτε στο 20λιτρο ειτε ακομη καλυτερα στο 60αρι. δωσε του σωστη θερμοκρασια και σχετικα μαλακο νερο.
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα μεγάλα ενυδρεία συνήθως διαθέτουν μεγάλα φίτρα με δυνατή ροή, η οποία δεν τους πολυαρέσει (οι longfinned δηλαδή γιατί οι πλακάτ δεν παίρνουν χαμπάρι συνήθως)..
![]() ΥΓ: Δες και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27618 για πιθανούς συγκατοίκους.. |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το λεω απο δικη μου εμπειρια,μιας και οταν ειχα καποτε βαλει ενα long tail σε 90αρι ενιωθε..εξω απο τα νερα του..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχαρας ρουλς!!
σε τοσα λιτρα δεν νομιζω να εχει προβλημα με ασπονδυλα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία | Angel_Nick | Δίσκοι | 5 | 08-10-10 11:44 |
απορία για sub??? | theodoros | Φίλτρανση | 11 | 05-07-10 13:45 |
Απορία για Μονομάχο..... | StelMex | Bettas | 17 | 29-12-08 16:02 |
Απορία | SOCRATIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-02-06 21:05 |