|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να σας ρωτησω κατι, με 100 ευρώ πανω κατω τι επωνυμο - ή οχι και τοσο επώνυμο ενυδρειο μπορώ να πάρω? - ειχα ενα 60λιτρο(ανυπαρτκης μαρκας) και παει... διαρροη... σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε και μια ερώτηση πρώτα σε αξιοπρεπή τζαμά, αν μπορεί να το ξεκολλήσει και ξανακολλήσει και σε πια τιμή. Δεν πιστεύω να είναι κάτι ιδιαίτερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλωστε εσυ που την επαθες ,μηπως πρεπει να
απαντησεις μονο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ θυμαμαι ποιο μοντελο ακριβως αλλα βρηκα ενα juwel (δεν ξερω ανα το γραφω σωστα ) με 114 ευρω 60λιτρα με φουλ εξοπλισμο μεσα χωρις φυτα και πετρες . ισως καποιος εμπειρος σου πει και ποιο μοντελο ακριβως ειναι.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλα νομίζω πριν λίγες μέρες είδα οτι το water inn είχε 50% κάτω όλα του τα ενυδρεία, επίσης απο τις αγγελίες των μελών εδώ μπορείς να βγείς ΠΑΡΑ πολύ κερδισμένος αν κάνεις λίγο υπομονή να το ψάξεις....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αγοραζεις την τιμη που λεει και μετα σου δινει δωροεπιταγη το 50% της αξιας, να ψωνισεις απο το μαγαζι οτι θελεις. επισης να πω οτι ρωτησα για 50 με 60λτ και μου ειπαν τιμη απο 150 ευρω και πανω..
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να πας σε σειρα Juwel Record http://zoofilia-ionias.interpet.gr/e...1_prosfora.htm επονυμο ή σε σα'ι'μπαμπα κινεζο http://zoofilia-ionias.interpet.gr/A...ia_DREAM_1.htm και να κερδισεις σε λιτρα, αλλα τα εχεις γευτει οποτε νομιζω αυτη την φορα θα κανεις σωστη επιλογη! Εχω το Record 600 65λιτρο ειμαι πολυ ικανοποιημενος γερμανικο με 3 χρονια εγγυηση...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α.Ο. | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-08-08 12:52 |
Aγορά co2 | giorgosp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-01-08 11:07 |
Αγορά CO2 | Genirous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 09-12-07 14:54 |
Αγορά από το νετ | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-09-04 16:13 |