Αγορά ενυδρειου
Παιδια να σας ρωτησω κατι, με 100 ευρώ πανω κατω τι επωνυμο - ή οχι και τοσο επώνυμο ενυδρειο μπορώ να πάρω? - ειχα ενα 60λιτρο(ανυπαρτκης μαρκας) και παει... διαρροη... σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
|
Κάνε και μια ερώτηση πρώτα σε αξιοπρεπή τζαμά, αν μπορεί να το ξεκολλήσει και ξανακολλήσει και σε πια τιμή. Δεν πιστεύω να είναι κάτι ιδιαίτερο.
|
Οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλωστε εσυ που την επαθες ,μηπως πρεπει να
απαντησεις μονο σου. |
ΔΕΝ θυμαμαι ποιο μοντελο ακριβως αλλα βρηκα ενα juwel (δεν ξερω ανα το γραφω σωστα ) με 114 ευρω 60λιτρα με φουλ εξοπλισμο μεσα χωρις φυτα και πετρες . ισως καποιος εμπειρος σου πει και ποιο μοντελο ακριβως ειναι.:rolleyes:
|
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλα νομίζω πριν λίγες μέρες είδα οτι το water inn είχε 50% κάτω όλα του τα ενυδρεία, επίσης απο τις αγγελίες των μελών εδώ μπορείς να βγείς ΠΑΡΑ πολύ κερδισμένος αν κάνεις λίγο υπομονή να το ψάξεις....
|
Παράθεση:
αγοραζεις την τιμη που λεει και μετα σου δινει δωροεπιταγη το 50% της αξιας, να ψωνισεις απο το μαγαζι οτι θελεις. επισης να πω οτι ρωτησα για 50 με 60λτ και μου ειπαν τιμη απο 150 ευρω και πανω.. |
Μπορεις να πας σε σειρα Juwel Record http://zoofilia-ionias.interpet.gr/e...1_prosfora.htm επονυμο ή σε σα'ι'μπαμπα κινεζο http://zoofilia-ionias.interpet.gr/A...ia_DREAM_1.htm και να κερδισεις σε λιτρα, αλλα τα εχεις γευτει οποτε νομιζω αυτη την φορα θα κανεις σωστη επιλογη! Εχω το Record 600 65λιτρο ειμαι πολυ ικανοποιημενος γερμανικο με 3 χρονια εγγυηση...
|
Σας ευχαριστώ πολυ ολους για την γρηγορη ανταποκριση και την ποικιλια των απαντησεων-προτασεων :p:p σκεφτομαι πολυ σοβαρα της Juwel το 60λιτρο.. και να δω αν μπορει να σωθει το παλιο. το εχω γεμισει , του εβαλα απο κατω εφημεριδα και περιμενω να δω απο που φευγει.
|
Παράθεση:
Με την προσφορα 50% θα εχεις 60 ευρω δωροεπιταγη, που θα σου καλυψει δωρεαν τη βαση του και μαλλον και καποια πραγματακια ακομα. |
Παράθεση:
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board