|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Πριν απο περίπου 2 μήνες αγορασα ενα ενυδρείο 80 λίτρα περίπου. Πήρα μπόλι απο έναν φίλο μου. Έχω μέσα ανούμπιες, κερατόφυλλο και java fern, 10 guppies ενήλικα (2 αρσενικά, 8 θηλυκά) και πρόσφατη γέννα. Κάνω πολύ συχνές αλλαγές νερού και κάθε φορά που κάνω αλλαγή έχει τόσες πολλές ακαθαρσίες κάτω απο το χαλίκι που δε μου φτάνει 40% αλλαγή νερού για να τις μαζέψω όλες. Επειδή δε θελω να βάλω σαλιγγάρια, λόγω προηγούμενης κακής εμπειρίας, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Κάποιο ψάρι βυθού ίσως; Κάτι συμβατό με τα γκαπάκια μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
![]()
γαριδουλες κανουν καλη δουλεια και σκουπα βυθου και τροφη με μετρο
και δεν πρεπει να τις μαζεψεις και ολες |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες κατω απο το χαλικι τι εννοεις;;Μηπως εννοεις πανω στο χαλικι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχει δικιο ο Γιαννης τι θελεις να μας πεις ακριβως αυτα που σου λεω ειναι για ΠΑΝΩ στο χαλικι |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Οι ακαθαρσίες περνάνε και μέσα στο χαλίκι, δεν κάθονται πάνω. οι αλλαγές νερού γίνονται πάντα με σκούπα βυθού. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην πειραζεις τιποτα κατω απο το χαλικι και προπαντως μην το ανασηκωνεις για να καθαρισεις απο κατω.Θα σηκωσει αμμωνια και καληνυχτα μετα...Οτι κανεις με την σκουπα βυθου και τιποτα αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω να κανω και γω μια ερωτηση.Επειδη και εγω εχω ενα παραμοιο προβλημα με τις ακαθαρσιες ομως εμενα πανε και πανω στο κερατοφυλλο υπαρχει καποια λυση;Επισης ενας πετσοπας μου ειχε πει να παρω κατι για το υποστρωμα που το κανει θερμαινωμενο και κανει καποιο κυκλο για να μην γινει τοξικο το υποστρωμα εχει καμια σχεση με τις ακαθαρσιες αυτες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγες νερου | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-10 22:17 |
Αλλαγες νερου | Apollwnas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-03-08 01:50 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |