|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για σας παιδια,εχω φτιαξει ενα ενυδρειο και μια βαση και σας τα παρουσιαζω
για να μου πειτε την γνωμη σας. ενυδρειο διαστασεις=μ150φ30υ25 παχος γυαλιου=10(ροντε) κοντρες=μονο κατω κοστος=30ε βαση διαστασεις=μ150φ30υ70 ξυλα=μελαμινη χρωμα=μαυρα σχεδιο=απο juwel(δεν θα εχει ντουλαπια μονο ραφια θα μπουν αργοτερα) κοστος=35ε φωτο(τελειωμενα γιατι βαριομουν να βγαζω καθε λιγο φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο φιλε.σκεφτομουν και εγω κατι παρομοιο πολυ μηκος κ λιγο υψος κ πλατος!τι θα βαλεις μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτες τιμές σου βγήκε..
Για μονομάχο; (Με έβαλες στη μπρίζα)..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νανοκιχλιδες
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό, εννοείται περιμένω και φώτο όταν στηθεί.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως δεν έχεις κόψη σωστά τα πλαϊνά ξυλά της βάσης?
Τουλάχιστον από της φωτογραφίες μοιάζει σαν να έχουν υψομετρικές διαφορές. ![]() Κατά τα αλλά πολύ όμορφο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε καλυψα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαρηστω φιλε...μολης κανω και το καπακι θα βγαλω μια ολοκληρωμενη φωτο,η κατασκευη ειναι πανευκολη κ του ενυδρειου και της βασης περισοτερο.
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση ...επειδη μου φανηκε λιγο περιεργη η τιμη για τα τζαμια ..τα πηρες απο τζαμα. ..(το λεω επειδη το 10ρι ροντε και σε αυτες τις διαστασεις οπου εχω ρωτησει εγω στοιχιζει λιγο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο… ωραία δουλειά έκανες!
Να σε ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση και εσύ σίγουρα θα το έχεις μελετήσει γιατί δεν φαίνεται τυχαία η κατασκευή σου. Γιατί τόσο χαμηλό?? Τα 25cm δεν είναι πολύ λίγα και για νανοκιλχλίδες?? Κόντρες πάνω γιατί δεν βάζεις?? Καπάκι??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το καπακι ειναι στα σκαρια(θα βαλω φωτο),για το 25cm να σου πω οτι τα μουλτι που εχω σε ενα αλο ψιλοτερο ενυδρειο εχω παρατηρισει οτι δεν ξεπερναν τα 20cm απο των πατο και ως γνωστο δε χρειαζετε το υψος σε αυτα τα ειδη γενικοτερα. θα εκμεταλευτουν ολο τον πατο που θα ειναι γεματο σαλιγγαρια ![]() ------------------------- Παράθεση:
απο την φωτο ειναι φιλε μου τα ξυλα κοπικαν σε μηχανημα.δεν τρεχει τιποτα ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demka27 : 25-04-10 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τζαμια μονο τοσο?...απο που τα πηρες???εφτιαξα πριν μια βδομαδα ενα 45χ30χ25 κ θελω τωρα να φτιαξω ενα 80χ45χ40...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο τζαμα εδω στην ξανθη,για αυτες της διαστασεις 80χ45χ40 καπου στο 30αρι θα τα πληρονες και εσυ γιατι εσυ ποσο τα βρηκες?
|
||||
|
||||
![]()
καλα το επιπλο,τελειο...
ειχα και εγω σκοπο να φτιαξω ενα,αλλα δεν πιανουν τα χερια μου ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 15-01-07 22:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sot-zoe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 18-06-06 19:37 |