κατασκευη γιαλας-βασης
8 Συνημμένο(α)
για σας παιδια,εχω φτιαξει ενα ενυδρειο και μια βαση και σας τα παρουσιαζω
για να μου πειτε την γνωμη σας. ενυδρειο διαστασεις=μ150φ30υ25 παχος γυαλιου=10(ροντε) κοντρες=μονο κατω κοστος=30ε βαση διαστασεις=μ150φ30υ70 ξυλα=μελαμινη χρωμα=μαυρα σχεδιο=απο juwel(δεν θα εχει ντουλαπια μονο ραφια θα μπουν αργοτερα) κοστος=35ε φωτο(τελειωμενα γιατι βαριομουν να βγαζω καθε λιγο φωτο:D) Συνημμένο Αρχείο 30555 Συνημμένο Αρχείο 30556 Συνημμένο Αρχείο 30557 Συνημμένο Αρχείο 30558 Συνημμένο Αρχείο 30559 Συνημμένο Αρχείο 30560 Συνημμένο Αρχείο 30561 Συνημμένο Αρχείο 30562 |
πολυ ωραιο φιλε.σκεφτομουν και εγω κατι παρομοιο πολυ μηκος κ λιγο υψος κ πλατος!τι θα βαλεις μεσα?
|
Απίστευτες τιμές σου βγήκε..
Για μονομάχο; (Με έβαλες στη μπρίζα).. |
Παράθεση:
νανοκιχλιδες |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ευχαρηστω φιλε...μολης κανω και το καπακι θα βγαλω μια ολοκληρωμενη φωτο,η κατασκευη ειναι πανευκολη κ του ενυδρειου και της βασης περισοτερο. |
μια ερωτηση ...επειδη μου φανηκε λιγο περιεργη η τιμη για τα τζαμια ..τα πηρες απο τζαμα. ..(το λεω επειδη το 10ρι ροντε και σε αυτες τις διαστασεις οπου εχω ρωτησει εγω στοιχιζει λιγο)
|
Μήπως δεν έχεις κόψη σωστά τα πλαϊνά ξυλά της βάσης?
Τουλάχιστον από της φωτογραφίες μοιάζει σαν να έχουν υψομετρικές διαφορές.:confused: Κατά τα αλλά πολύ όμορφο. :smt041 |
Μπράβο… ωραία δουλειά έκανες!
Να σε ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση και εσύ σίγουρα θα το έχεις μελετήσει γιατί δεν φαίνεται τυχαία η κατασκευή σου. Γιατί τόσο χαμηλό?? Τα 25cm δεν είναι πολύ λίγα και για νανοκιλχλίδες?? Κόντρες πάνω γιατί δεν βάζεις?? Καπάκι?? |
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Συνημμένο Αρχείο 30564 σε καλυψα? |
Εμένα με κάλυψες αλλά δεν ήταν ανάγκη να βάλεις και το αλφάδι.:smt120
Αν απλά έλεγες ότι είναι αλφαδιασμένο θα σε πίστευα. :p Σου είπα ότι έτσι μου φάνηκε από της φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα καλή συνεχεία στην κατασκευή σου |
τωρα που το προσεχω και εγω ισως εχει δικαιο ο POURITANOS μπορει και ετσι να φενεται στις φωτογραφιες!!οι ακρες φενονται ψηλοτερες αλλα και παλι λεω μπορει να ξεγελανε οι φωτογραφιες...παντα φιλικα και οχι για να το παιξω εξυπνος...
|
Παράθεση:
για το καπακι ειναι στα σκαρια(θα βαλω φωτο),για το 25cm να σου πω οτι τα μουλτι που εχω σε ενα αλο ψιλοτερο ενυδρειο εχω παρατηρισει οτι δεν ξεπερναν τα 20cm απο των πατο και ως γνωστο δε χρειαζετε το υψος σε αυτα τα ειδη γενικοτερα. θα εκμεταλευτουν ολο τον πατο που θα ειναι γεματο σαλιγγαρια:p ------------------------- Παράθεση:
απο την φωτο ειναι φιλε μου τα ξυλα κοπικαν σε μηχανημα.δεν τρεχει τιποτα;) |
τζαμια μονο τοσο?...απο που τα πηρες???εφτιαξα πριν μια βδομαδα ενα 45χ30χ25 κ θελω τωρα να φτιαξω ενα 80χ45χ40...
|
Παράθεση:
απο τζαμα εδω στην ξανθη,για αυτες της διαστασεις 80χ45χ40 καπου στο 30αρι θα τα πληρονες και εσυ γιατι εσυ ποσο τα βρηκες? |
καλα το επιπλο,τελειο...
ειχα και εγω σκοπο να φτιαξω ενα,αλλα δεν πιανουν τα χερια μου:(:( |
ωραια κατασκευη...
επειδη κι εγω εχω νανοκιχλιδες σε ενυδρειο 120χ30χ30 (το ονομαζω "λουκανικο" :D) συμφωνω πως τα ψαρακια δε θα ξεπερασουν ουτε τα 15 εκατοστα σε υψος κολυμβησης.... ετσι συνδυαζεις ενα ενυδρειο με λιγα λιτρα (και οτι οικονομια ή ευκολια αυτο συνεπαγεται) και πολυ εμβαδον που τα ψαρια αυτα θελουν για να δημιουργουν επικρατειες. ειναι αυτο που λεγεται συχνα..το σχημα του ενυδρειου να ειναι αναλογο των ψαριων που θα φιλοξενησει... αν ειχε αλλο τοσο υψος το ενυδρειο θα ηταν πραγματικα αχρηστο για τα ψαρια αυτα. περιμενουμε παρουσιαση Σωτηρη. (πληθυνανε αληθεια τα ψαρακια?) |
:smt041Μπράβο Μάστορα!
Περιμένω να το δω με τα κιχλιδάκια μέσα. |
Παράθεση:
ευχαρηστω!η αληθεια ειναι οτι απο το δικο σου εμπνευστηκα πανο!πιστευω οτι ειναι οτι καλητερο για της νανοκιχλιδες,το πετυχες το χαρεμακι τελικα στα μουλτι,εχουν γενισει οι 2 θιλικες αλλα ειναι ακομα πολυ μικρα..:p οταν το τελειωσω θα κανω παρουσιαση.(σκευτομαι και σταπερσι) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
συνεχίζω το "λουκάνικο"οπως λέει και ο πανος πριν την τελική του μορφή. Συνημμένο Αρχείο 34236 Συνημμένο Αρχείο 34237 |
τσίλικο μαστορα !!!
|
Ποποοοοοοοο.....:grin:
Μιλαμε για τρελο "λουκανικο".:smt120 Πολυ ωραια κατασκευη. Η βαση ειναι πανεμορφη.. |
ριχνεις βενζινη στις σταχτες μου!:o:o
πολυ ιδιαιτερο ενυδρειο. ανυπομονω να το δω τελειωμενο. |
Τι άλλα ψαράκια εκτός από νάνικιχλίδες θα μπορούσαν να μπουν;
|
Παράθεση:
δεν νομίζω να μπορεις να βάλεις κατι άλλο,ίσως γαριδες.το ενυδρειο το κατασκεύασα μόνο για νανοκιχλιδες,αυτές ηταν η έμπνευση μου.;) |
Πάρα πολύ όμορφο και πρωτότυπο,αξιοζήλευτο θα έλεγα:rolleyes:,Θα μας πεις λίγα λόγια για την κατασκευή από το καπάκι σου?
|
Παράθεση:
απο το καπακι του ριο. μπικαν και τα ραφια κ σύντομα θα το δείτε έτυμο(μονο το φιλτρο μου εμεινε να παρω). |
2 Συνημμένο(α)
μετά απο αρκετό καιρό βρήκα χρόνο κ τελειώσω το "λουκανικο":D
να κ foto(απο κινητό δυστυχώς) Συνημμένο Αρχείο 35944 Συνημμένο Αρχείο 35945 με τον φωτισμό πειραματίζομαι,τι λέτε καλά είναι έτσι? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board