|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλοι την παρέα . έχω γεμίσει από σαλιγκάρια Pomacea canaliculata και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Σε 100 λίτρα έχω καμιά 30 endler και καμιά 100 τουλάχιστον σαλιγκάρια και μου έχουν χαλάσει όλα τα φυτά μόνο το κερατόφυλο επιβιώνει! Τι να τα κάνω ? πέταμα όλα και πλύσιμο με ζεστό νερό και στήσιμο από την αρχή ?
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ τα εβαλες στο ενυδρειο σου?? εναντιθεσει με τα aplle...αυτα τα brown apple καταβροχθιζουν τα φυτα...
δεν μενουν ομως μικρα και δεν αναπαραγονται μεχρι να αποκτησουν αισθητα μεγαλο μεγεθος...βγαλε ολα τα μεγαλα.... μην παρεις αλλα φυτα μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και τα μικρα ωστε να μη μπορουν να κρυφτουν...(ως τοτε αποκλειεται να πολλαπλασιαστουν) και να τα αφαιρεσεις ολα. εκτος αν εχεις αλλο ειδος....
|
||||
|
||||
![]()
Ο Αλέξανδρος μου τα έφερε σαν λαθρομετανάστες μαζί με μερικά endlers και λίγα φυτά !αν βγάλω Φώτο είναι για γέλια το ενυδρείο είναι παντού ! και παντού αυγά! Αν πω να αρχίσω να βγάζω δεν θα τελειώσω ποτέ. Μόνο 100 είναι τα μεγάλα! Τα μικρά μπορώ να πω οτι είναι και 500 από μέγεθος σαν το κεφάλι της καρφίτσας μέχρι και σαν ταμπλέτα βυθού!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε μπερδέψει την........Βούρτσα.
Ο ένας λέει για canaliculata, o άλλος τα βλέπει brown-Καφέ, o Raven ξαφνικά απέκτησε σαλιγκάρια που δεν είχε. Για αφήστε τον λούτσο και δώσε καμμιά φώτο theodarras γιατί δεν βλέπω φως. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γεμίσει η Ελλάδα γαρίδες! | Alex_Salonica | Γαρίδες | 130 | 17-05-10 23:30 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |