|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Από το τελεύταίο "κλάδεμα" μου έχουν μείνει αρκετά από τα παρακάτω. Δε γνωρίζω την ονομασία τους, το ένα μάλλον είναι κερατόφυλλο, αλλά πρόκειται για εύκολα φυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι!!!!! Το πρώτο και το τρίτο τα έχεις πάρει απο το ΙΚΕΑ???Και πως λέγονται???Νομίζω οτι έχουμε τα ίδια και το είχα απορια
![]() ![]() ΑΑ και κάτι ακόμα πως τα κλαδεύουμε??Απο οτι βλέπω αναπτύσσονται σχετικα γρήγορα και λογικά αργότερα θα μπορώ και γω να δώσω.Αν επιζήσουν φυσικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή η φουρνιά τελείωσε. Το πολύ σε 2 εβδομάδες πιστεύω οτι θα έχω ξανά.
Ευχαριστώ Ναι, τα φυτά αγοράστηκαν απο το ΙΚΕΑ μέσα Οκτώβρη, όπως και άλλα 2 είδη, και δεν ξέρω κανένα πως λέγεται,πράγμα πολύ εκνευριστικό, αλλά ευτυχώς είναι και εύκολά στη συντήρηση τους αλλά και αναπτύσονται γρήγορα. Προσωπικά εγώ μάλλον τα "κουρεύω". Απλά τα κόβω στο ύψος που θέλω και φροντίζω να υπάρχει χώρος για τα ψάρια και για να πηγαίνει φως και στα πιο μικρά φυτα που έχω μέσα στο ενυδρείο, |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια!!! Ευχαριστώ για την απάντηση sorry για την μικρή παρένθεση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Φυτών απο ΙΚΕΑ | johns741 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-09 10:56 |
φυτα ικεα....αναγνωριση | Πάνος | Αναγνωρίσεις φυτών | 62 | 16-05-08 18:58 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |
Φως για φυτά | giannis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-02-04 01:22 |