|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 85*35*45 Όγκος:100l Κατηγορία:Κοινωνικό Φυτά:Anubias,CERATOPHYLLUM Ψάρια / ¶λλα είδη:2 κοριτσακια 1 αγορακι guppy 3 αγορακια molly/2 apple snail Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι,ξυλο Φόντο: χαρτονι Φωτισμός: 18w Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:Φιλτροπλάτη biobox 2 με μπλε σφουγγάρι + SeraSiporax Θερμοστάτης:100w Λίπανση:flourish potassium,V30 complete Παροχή CO2: οχι Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού:30% καθε 10 μερες Θερμοκρασία:24 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Δεκτες και καλοδεχουμενες ολες οι παρατηρησεις.... |
|
|||
|
|||
![]()
..Ωραιος...
![]() ![]() και καλως ηρθες! Ολα καλα απλα δυο παρατηρησουλες μονο.Η νεκροκεφαλη ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο φιλε μου και πολυ φυσικο. μπροστα τι φυτα εχεις?? οταν αναπτυχθουν θα δειξει ακομη καλυτερο.
με τι μετρας?? χωρις διοξειδιο και με αυτες τις σκληροτητες λιγο δυσκολο να εχεις πεχα 6.8 επειδη στα ζωοτοκα αρεσει πολυ το σκληρο νερο...ανεβασε λιγο τις σκληροτητες σου. αν εχεις ΑΟ για καποιο αλλο ενυδρειο βαζε το σκληρο. αλλιως χρησιμοποιησε σοδα να ανεβασεις το kh-ph. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο μπραβο
εμενα μονο το κουτι με χαλαει πολυ ομως
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
διαβάζωντας την περιγραφή σου και γώ το παραπάνω ερώτημα είχα στο μυαλό μου γιατί έχω και ένα ...ψιλοθέμα με τα ph..... |
|
||||
|
||||
![]()
Πως σας φαινεται τωρα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο παει και γινεται πιο ομορφο!!! Μπραβο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!!!!! Χαιρομαι που σου αρεσει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο και φυσικοτατο...
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμα ομορφιες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εδώ είμαστε (κοινωνικό) | sorips85 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-06-08 14:51 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Στρώσιμο (για κοινωνικό) | Filippos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-08 15:17 |
κοινωνικό ... δισκοενυδρείο! | nnd | Δίσκοι | 35 | 24-12-07 17:09 |