Κοινωνικό (Τι σας αρεσει και τι οχι)
4 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 85*35*45 Όγκος:100l Κατηγορία:Κοινωνικό Φυτά:Anubias,CERATOPHYLLUM Ψάρια / Άλλα είδη:2 κοριτσακια 1 αγορακι guppy 3 αγορακια molly/2 apple snail Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι,ξυλο Φόντο: χαρτονι Φωτισμός: 18w Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:Φιλτροπλάτη biobox 2 με μπλε σφουγγάρι + SeraSiporax Θερμοστάτης:100w Λίπανση:flourish potassium,V30 complete Παροχή CO2: οχι Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού:30% καθε 10 μερες Θερμοκρασία:24 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Δεκτες και καλοδεχουμενες ολες οι παρατηρησεις.... |
..Ωραιος...:smt041:smt041
και καλως ηρθες! Ολα καλα απλα δυο παρατηρησουλες μονο.Η νεκροκεφαλη ...:rolleyes:...ναι αυτο,η ανουμπια που ειναι στο κεντρο να παει σε μια ακρη και αν μπορεις βαλε ακομη μια λαμπα (gro lux π.χ)... |
thanks!!!:p:p:p Το κιουπι αυτο εχει φυγει ηδη απο προχτες... Η ανουμπια να παει στην ακρη για καποιο συγκεκριμενο λογο η ετσι απλα???
|
ομορφο φιλε μου και πολυ φυσικο. μπροστα τι φυτα εχεις?? οταν αναπτυχθουν θα δειξει ακομη καλυτερο.
με τι μετρας?? χωρις διοξειδιο και με αυτες τις σκληροτητες λιγο δυσκολο να εχεις πεχα 6.8 επειδη στα ζωοτοκα αρεσει πολυ το σκληρο νερο...ανεβασε λιγο τις σκληροτητες σου. αν εχεις ΑΟ για καποιο αλλο ενυδρειο βαζε το σκληρο. αλλιως χρησιμοποιησε σοδα να ανεβασεις το kh-ph.;) |
ομορφο μπραβο
εμενα μονο το κουτι με χαλαει πολυ ομως |
2 Συνημμένο(α)
Πως σας φαινεται τωρα???
|
Οσο παει και γινεται πιο ομορφο!!! Μπραβο!!! :p
|
Ευχαριστω!!!!! Χαιρομαι που σου αρεσει!!!
|
ομορφο και φυσικοτατο...;)
|
|
:smt041Πολύ όμορφο είναι φίλε μου μπράβο.Καλή συνέχια.:smt041
|
αμα ομορφιες :D
|
Παράθεση:
διαβάζωντας την περιγραφή σου και γώ το παραπάνω ερώτημα είχα στο μυαλό μου γιατί έχω και ένα ...ψιλοθέμα με τα ph..... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board